2777
2789
عنوان

کی کاربر نازیجون و پریجون رو داره بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست
گلم ممنون از لطفتت،برام دعا کن عفونتم شدیده مشکوک به کرونا هم هستم غلایم دارم حالم خوب نیس

انشالله ک چیزی نیست ولی اگرم خدایی نکرده بود اصلا غصه نخور اطرافیان من گرفتن و خوب شدن فقط مایعات گرم بخور ینی انقد بخور ک ساعتی دو سه بار بری دسشویی شیرین بیان دم کن بخور

لطفا برای خونه دار شدن مادرم ی صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک چیزی نیست ولی اگرم خدایی نکرده بود اصلا غصه نخور اطرافیان من گرفتن و خوب شدن فقط مایعات گر ...

گلم رفتم بیمارستان بخاطر تنگی نفسم گفتن بستری ،بستری نشدم دستگاه اکسیژن خریدیم تو خونه بمونم

پریکوچولو سابقم،
سلام گلم نگران من بودی ،بالاخره رفتم خونه خودم ،اما دنیا روی خوش نذاشته ببینم مشکوک به کرونا م عفونت ...

سلام جانم قربونت برم عزیزم خوشحالم که برگشتی سر خونه زندگیت گلم خیلی پیگیرت بودم گلم پیدات نمیکردم 

ایشالله بحق 5 تن تا صب نشده خوب خوب بشی گلم 

ولی ی خواهشی تو رو خدا نرو بیمارستان بستری بشی بمون خونه خودتو دوا درمون کن ..هر کی میره بیمارستان دور از جونت سالم بر نمیگرده ...ایشالله که خیره برات دعا میکنم صلوات هم میفرستم گلم مواظب خودت باش 

گلم رفتم بیمارستان بخاطر تنگی نفسم گفتن بستری ،بستری نشدم دستگاه اکسیژن خریدیم تو خونه بمونم

راستی یادم به تنگی نفست نبود انشاالله خوب میشی عزیزم

خداروشکر برگشت سر زندگیش خونشم جدا کرد خیلیم خوشبختن @نازیجون1پریجون    

منو تگ کردی...اما فک کنم اشتباهی شده من قهر نکردم ک

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
منو تگ کردی...اما فک کنم اشتباهی شده من قهر نکردم ک

نه عزیزم درست تک کردم خودش اومد جواب داد یکی از دوستان اشتباهی تگ کرد شمارو من نبودم