2777
2789

میشه درباره اخلاق و عقاید و مردای تبریزی برام بگین؟؟

تعصبی و سختگیر و بداخلاق نیستن؟؟

چقدر دست و دل باز هستن؟

آیا به مادرشون و خانواده شون وابسته هستن؟

عزیزم درسته مردم هر استانی شاید یه خصلت شبیه هم داشته باشن مثلا میگن اصفهانیا ( منظور بدی ندارم پیشاپیش از اصفانیای عزیز معذرت میخوام) میگن خسیسن ولی من دیدم اصفهانی بودن اینقد دستو دلباز و آدمای شریفی بودن تو همه قوم ها خوب و بد هست من خودم ایلامیم طایفه ما میگن همشون تا تقی به توقی میخوره آدم کشن ولی دوسه نفرشون اینجور ما خودمون یه مورچه رو هم نمیکشیم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟؟ شکاک درچه حد؟ دست بزن ندارن ایا؟ راسته مرد سالار هستن خیلی؟

والا من راجب همشون نمیتونم نظر بدم ولی با چن تاشون ک برخورد داشتم خیلی مرد سالار بودن، یکیشون دست بزنم داشت

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید
عزیزم درسته مردم هر استانی شاید یه خصلت شبیه هم داشته باشن مثلا میگن اصفهانیا ( منظور بدی ندارم پیشا ...

درسته عزیزم قبول دارم ،ولی خب یه ویژگی میتونه توی اکثریت افراد یه قوم مشترک باشه باتوجه به فرهنگ و محیط جعرافیایی و تربیت و ژنتیک و آب هوا

بخاطر همین مجبور شدم ناپیک بزنم نظر خانومای تورک رو بدونم چون من زیاد باتورک ها برخوروی نداشتم،

درضمن از دیگران که نمرسیدم از خود تبریزی ها پرسیدم پس فور نکنم سو تفاهمی پیش بیاد

واقعا مثلا فکر کردین همه مردای تبریزی مثل همن؟میخواین اینطوری نتیجه گیری کنین😐 پس من بگم مرد تبریز ...

من همچین فکری نکردم ،کلا خواستم رابشون بیشتر بدونم همین

چقدر امروز زیاد شده تاپیک در مورد مردای تبریزی 

عزیزم همه جا خوب و بد داره ولی بعضیاشون بشدت متعصب و خسیس و غیرتی هستن البته جمع نمیبندم هاا

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خب پس من که تبریزیم بگم مثل همه مردای دنیا بعضیاشون به شدت خوب بعضیاشون به شدت بد مثل همه جا

خدااایی شما خانوم های تبریزی هم انگار عین مرد هاتون اعصاب ندارینااا😅😅

عزیزم فکر نمیکنم حرف بدی زده باشم اینقدر جبهه گرفتین همگی تون 

خودم میدونم همه جا خوب و بد هست ولی یسری ویژگی ها توی اکثرافراد یسری مناطق مشترکه ،استادمون گفت اینو اوکی؟؟

اون مشاور هست

اصلا ربطی به شهر نداره من اصالتا کوردم راجب کوردام میگن کوردا تعصب شدید دارن و..ولی من یاد ندارم تاحالا بابام به مامانم یا منو اجیم گیر داده باشه 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...