2777
2789
من گرفتم و راضی هستم

تو یک دوره چندکیلو لاغر کردید؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوست دارم ۱۰ کیلو لاغر کنم

منم 😞9کیلو کم کردم ارادم و از دست دادم هنو چاق نشدم ولی خوراکم خوبه خیلی میخورم ن چیز های چرت و پرت ها مثلا صبحانه مفصل و میان وعده و....بیا رژیم سخت بگیریم از همین الان بخدا 

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
من دوس دارم ۱۰ کیلو اضاقه کنم☹اون ده کیلو اضافه رو میدی به منننن😭

کاش میشد از خودم بدم میاد😁...کاش میتونستم بدم به تو

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
منم 😞9کیلو کم کردم ارادم و از دست دادم هنو چاق نشدم ولی خوراکم خوبه خیلی میخورم ن چیز های چرت و پرت ...

چه جور رژیمی بگیریم که لاغر شیم؟

من اصلا اراده ندارم یه ماه میگرم بعد ول میکنم چاق تر میشم😑😑😑

چه جور رژیمی بگیریم که لاغر شیم؟ من اصلا اراده ندارم یه ماه میگرم بعد ول میکنم چاق تر میشم😑😑😑

من باز شروع کردم از صبح😣😱ولی ناهار مرغ بود دلت نخاد خودم و خفه کردم با سالاد و سس الان میگم خاک بر سرت کوفت بخوری 

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
قد و وزنت چنده؟؟من قد ۱۶۵ وزن ۴۴

قدم ۱۶۴ وزنم ۶۳ بود دیروز رفتم رو ترازو دیدم ۶۵ شدم دنیا رو سرم خراب شد😰😰😰😰😰

قد و وزنت چنده؟؟من قد ۱۶۵ وزن ۴۴

چه قدر لاغری...کم میخوری؟

1.5 کیلو

من فکر میکردم بیش تر لاغر میکنه من ۱۰ کیلو اضافه دارم که اونوقت باید دوره های زیاد بگیرم پولم زیاد میره🤧🤧🤧🤧

من باز شروع کردم از صبح😣😱ولی ناهار مرغ بود دلت نخاد خودم و خفه کردم با سالاد و سس الان میگم خاک بر ...

منم مثل شمام😪😪😪😪...قد و وزنتون چنده؟

قدم ۱۶۴ وزنم ۶۳ بود دیروز رفتم رو ترازو دیدم ۶۵ شدم دنیا رو سرم خراب شد😰😰😰😰😰

خوبی که...کاش من ۶۵ بودم!!اره خیلی کم خوراکم...یعنی با لذت خوردن و بلد نیستم...قبلانا ۵۳ بودم آب شدم😭😭

خوبی که...کاش من ۶۵ بودم!!اره خیلی کم خوراکم...یعنی با لذت خوردن و بلد نیستم...قبلانا ۵۳ بودم آب شدم ...

نه باس ن و پاهام چاقه....کاش من مثل شما بودم😭