2777
2789

به نظرتون این رژیم لاعر میکنه و اگه عمل کنیم خوبه یا پولمونو میندازیم بیرون؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل ریسکش بالاست

ولی طوری که شنیدم رژیم بهاره غفاری بهتر از لیمومیه

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

بخدا ول کنی بدتر چاق میشی ب نظرم خودت رژیم بگیر خیلی بهتره رژیم لیمومی همون کالری شماری هستش ولی چون پول دادی بهش عمل میکنی. ولی ول ک میکنی بدتر میشی. تو همون دوره لاغر میکنی خیلیم خوب وزن کم میکنی ب نظرم بهترین نسخه خودتی ک چیز های مقوی و جایگزین برنج و قند مصنوعی کنی و ورزش ورزش ورزش کالری شمار زیره رو هم نصب کن ولی ورزش و توش ثبت نکن من 5تا اضافه دارم میخای باهم شروع کنیم؟

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
من گرفتم به شدت ناراضی  پولتو دور نریز خواهر

چرا

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
من گرفتم به شدت ناراضی  پولتو دور نریز خواهر

لاغر نشدید باهاش؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
عمل ریسکش بالاست ولی طوری که شنیدم رژیم بهاره غفاری بهتر از لیمومیه

اینستا داره؟

وعده های غذائیش کمه وزن کم میکنی ولی بخوای بمونه باید ادامه بدی وگرنه دوباره برمیگرده

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
بخدا ول کنی بدتر چاق میشی ب نظرم خودت رژیم بگیر خیلی بهتره رژیم لیمومی همون کالری شماری هستش ولی چون ...

آره دوست دارم ۱۰ کیلو لاغر کنم