2777
2789
عنوان

خانومای تورک میشه یه لحظه بیاین

922 بازدید | 106 پست

میشه ویژگی های مرداهای تورک رو بگین ،

از اخلاقیات خوب و بدشون و حساسیت هاشون؟

از اینکه عروس تورک ها شدین راضی هستین؟

به نظرتون ازدواج تورک وفارس تاچه حد درست میتونه باشه

ممنون میشم هرکسی نظرشو میگه بگه اهل کجا هست 💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ترک نه تورک

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بد و خوب تو هر قومیتی هست

لطفا ی صفت بد رو ک از مرد ترکی دیدین ب همه مردای ترک تعمیم ندید

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

این چندمین تاپیک که اینجوری میزنن .

بخدا من که ۵تاش دیدم خیلی خوشبخت و راضی هستن ...خودشونم دوست صمیمی ما هستن ..با اینکه میگن دوری از خانواده سخته ولی ارزشش داره ..

مردهای ترک خیلی مسئولیت پذیر و به فکر زن و بچه و از همه مهمتر بچه ننه نیستن

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

اختلاف نظر و اخلاق بین همه وجود داره علاوه بر این اختلاف فرهنگ هم بین شما وجود خواهد داشت

من خودم ترکم همسرمم ترکه ینی فامیلیم کلا بازم مشکلاتی داریم این طبیعیه اما

شما اگه نظرتون مثبته برا ازدواج همون جلسات آشنایی تمام رسم و رسومات و انتظارات خودتونو بگید و از اوناهم سوال کنید

من خودم ترک هستم با ترک هم ازدواج کردم اما همه چی بستگی به خانواده طرف داره  نمیخام ته دلتو خااالی کنم ولی مردای فارس بهترازترکها هستن من زندگی خودمومیگم به زندگی هیشکی کاری ندارم ولی اخرشم مونده به شانست

خواستگار خواهر منم تركه! يكم استرس داريم، زياد تعريف نشنيدم از مرداشون

Jنه واقعا پنج انگشت یکی نیس شوهرمن فرشته هس بستگی به ادمش داره تاقومونژاد

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...