2777
2789

پسرم ۸ ماهشه

شلف ک روش پر از گل بود رو انداخت

ولی من ندیدمش ک‌گلی رو سرش خورد یا ن 

من ک‌دوییدم ترسید و گریه کرد تا بغلش کردم اروم شداصلا گریه نکرد دیگ

سرشم باد نکرده ولی ی کوچولو بالا اورد

الان جیکار‌کنم؟؟

هچ علائم یگ ای نداره ولی نگرانم

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد

چرا بالا اورد؟ رفلاکس داره؟

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش ببین دستشو میذاره روی سرش یا نه نخوابونش باهاش بازی کن ببین حالش چطوره؟

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.

ای وای ایشالله که بع سرش نخورده باشههه هواشو داشته باش ببین قرمز کبودی چیزی رو سرشه یا نه عکس اون شلفم بفرس که خانومای نی نی سایت از اون مدل نگیرن نگران نباش عزیزم ایشالله که چیزی نیس و نباشه

بستگی ب بچتون داره.مثلا بچه من بخاطر رفلاکس وقتی خیلی گریه کنه بالا میاره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

چیزی نیست نگران نباش

برادر زادم چند ماهه که بوداز یه جایی که نیم متر بلند بود افتاد بهش شوک وارد شد بعدم بالا اورد ولی دیگه هیچی نشد 

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه

حتما ارژانس زنگ بزن بگو...بگو بالا اورده

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀

بالا اوردنش اگه ادامه پیدا کرد حتما باید دکتر ببرین

وسایل تزیینی و دکوری رو باید جمع کنین.

من پسرم که ۶ ماهه شد کلا همه چیرو جمع کردم.

الان فقط یه مبل تو خونه س. تی وی رو هم به دیوار زدم.

خونه ای که بچه توشه نباید چیز خطرناک باشه

انشالا چیزی نیست اون بالا اوردن هم از استرس و ترسش بوده ولی اگه خدایی نکرده هی تکرار شد ببرش دکتر

ن دیگ نکرد فقط یک بار

اره تو نت نوشته بود واکنش مغزه یک‌بار مشکلی نداره

ولی بازم‌نگرانم

خدارو چه دیدی؟؟؟؟ شاید شد