2777
2789

سلام گلم من گرفتم 4 تا هم گرفتم آره خوبه حتما روش شلوار بپوش دستشویی زود ببرش که نزنه اگه هم زد شورت اموزشی وو شلوار جذبش کنه راستی شورت آموزشی تا سه نهایت 5 دقیقه نگه میداره باز میزنه بیرون ولی نسبت به شورت معمولی خیلی بهتره مارکم هیچ فرقی نداره اتفاقا کن از اونی که ارزانتر گرفتم راضی ترم فقط باید زودتر ببری که در نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پسر من سه سال و دوماهش بود اگه میفهمه الانم خوبه ولی سه چهار ماه دیگه جا داره منم دیگه پوشک سایز ...

میبرمش دستشویی جیش میکنه ها .هریکساعت ونیم میبرم ولی خودش نمیگه اصلا😢

شورت اموزشی بیبی جم عالی بود. 

ولی اینو بگم اگر بچه چکه کنه نگه میداره توان نگه داری یه ادرار کامل رو نداره. 

حوله ایه و داخلش کامل نخی اصلا پای بچه ادیت نمیشه. این شورت هایی که داخلش نایلون کار شده هم بچه عرق میکنه هم تو دومین شستشو نایلون از محل دوخت جدا میشه. من لاوی گرفتن اینطوری بود و یکهفته بیش تر استفاده نشد. 

شورت اموزشی بیبی جم عالی بود.  ولی اینو بگم اگر بچه چکه کنه نگه میداره توان نگه داری یه ادرار ...

یک هفتههه

مگه کلا چقدر طول کشید پروسه از پوشک گرفتنش

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

خوب میشه نگران نباش. منم این راه رو رفتن. 

حتی شب رو خیلی نگران بودم میگفتم خوابه متوجه نیست اخه چطوری بگه 😢ولی یکماهی که سر ساعت میبردمش یاد گرفت. الان گاهی شبا میگه و میبریمش گاهی هم تا صبح نداره. فقط صبر میخواد حوصله. دعواش هم نکن

خب خیییییلی خوبههه

پسر من کلا از دستشویی و حمام میترسید

داخل نمیومد

منم سخت نگرفتم

شش ساعت اول تو شلوارش جیش میکرد ولی نه اینکه کامل ول کنه ها

یه چند قطره میریخت میگف مامان ریخت خخخخ قربونش بشم بعدش یهو پاشد رف تو حمام جیش کرد خودش😐😐 قبل اینکه جیششم بریزه میگف

دو سه روی بعدشم یهو خودش گف‌میخوام‌تو دستشویی جیش کنم😍😍😍😁😁😁

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍