2777
2789
عنوان

کنکووووور

87 بازدید | 15 پست

بچه ها من رشتم ریاضیه الان دانشجو مهندسیم

میخوان بعد اینکه درسم تموم شد انسانی کنکور بدم

کسایی که انسانین بگید میشه اصلا اینکارو کرد یا نه 

به نظرتون چیکار کنم

چندسالته؟

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندسی چی میخونی عزیزم؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
پزشکی

خب اولا رشته خودت هم خوبه 

من خودمم ترم۳ عمرانم ۱۹ سالمه 

و اینکه اگه بخوای کنکور انسانی شرکت کنی باید دیپلم انسانی داشته باشی یعنی برو از مدارس بزرگسالان شهر خودت بپرس 

چون باید امتحانات دوازدهم انسانی رو بدی 

اونایی که نهایی هستن رو عزیزم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
حسابداری 

خب چرا با سوابق تحصیلی نمیری آزاد یا غیرانتفاعی؟