2777
2789
عنوان

اونايي كه پارسال سقط داشتين بياين

103 بازدید | 12 پست

سلام اونايي كه پارسال سقط داشتين چند ماه بعدش اقدام داشتين تا باردار شدين؟

من ٢٧ مهر پارسال سقط كردم از عيد تا حالا در اقدامم

دلم ني ني ميخواد🤗،ي صلوات ميفرستي🙏
من پارسال زایمان ناموفق داشتم.امسال با اولین اقدام باردار شدم

ايشالا كه اينبار زايمان راحت و خيلي خوبي داشته باشي عزيزم😙😙😙😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال برج۱۱سقط داشتم چهار پنج ماه بعد اقدام دوباره باردارشدم الانم ۲۵هفته هستم

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
من پارسال برج۱۱سقط داشتم چهار پنج ماه بعد اقدام دوباره باردارشدم الانم ۲۵هفته هستم

بسلامتي عزيزدلم ايشالا كه ني نيتو سالم بغل كني😍😍😍😍😍

بسلامتي عزيزدلم ايشالا كه ني نيتو سالم بغل كني😍😍😍😍😍

انشالله عزیزم برام دعاکن🙏

چون سنمم کمه بخدا خیلی میترسم اما به روی خودم نمیارم

چندروز پیش تو آشناها یه خانومی ۷ماهه زایمان کرد ۳چهاروز بچش زنده بود بهش شیر میداد بعدش نی نیش فوت شد 🥺

خدا قسمت هیچکس نکنه خیلی سخته😓

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
۱۰ اسفند ۹۸ سقط داشتم  از اردیبهشت رو کاریم هنو خبری نیس ولی این ماه از همون شبی ک پری قط شد ...

عزيزدلم منم مثل  توام از فروردين تا حالا در اقدامم ايشالا اين ماه بيايم خبر بي بي چك مثبت  بديم☺️☺️☺️☺️☺️❤️❤️❤️❤️😙

انشالله عزیزم برام دعاکن🙏 چون سنمم کمه بخدا خیلی میترسم اما به روی خودم نمیارم چندروز پیش تو آشنا ...

نگران نباش اصلا گلم....فقط به چيزاي خوب فكر كن ،اصلا به چيزاي منفي فكر نكن،به اين فكر كن كه بچتو سالم به دنيا مياري و بزرگ ميكني🤗🤗🤗🤗🤗🤗

نگران نباش اصلا گلم....فقط به چيزاي خوب فكر كن ،اصلا به چيزاي منفي فكر نكن،به اين فكر كن كه بچتو سال ...

مرسی عزیزم..انشالله..❤😘

عزيزدلم منم مثل  توام از فروردين تا حالا در اقدامم ايشالا اين ماه بيايم خبر بي بي چك مثبت  ...

ایشششششالله 

ما این‌ماه دگ‌سفت و سخت پی اشو گرفتیم ایشالله ک جواب بگیریم بضی وقتا هروز

خدایا نجاتم بدهههههههههه😤😣