2777
2789

1- همه جا موهای خود را می بینید. روی بالشهایتان ، روی کف زمین ، روی لباس هایتان ، روی لباس های دوستتان ، و گاهی اوقات حتی داخل غذا

2. موی شما زیر بند کیف و کوله گیر می کند. وااای  

3. وقتی موهایتان در زیپ مانتو گیر می کند. دو برابر وااااااای    

4- خشک کردن موها تااااا همیشه طول می کشد. سشوار مثل یک جوکه  

5- شانه کردن مو مثل ورزش پشت بازو هست. به 10 حالت باید بچرخید تا بالاخره کل موها شونه بشه.

6. بدون کش مو اصلا امکان نداره بتونید از خونه بیرون بیاید

7. یک سره یه دونه کش اضافه مثل دستبند باید به مچتون آویزون باشه برا موقع مبادا

8- واااای 8 میلیون سال باید تو آرایشگاه بگذرونی. آرایشگاه به خاطر موهای بلندت بیشتر ازت پول میگیره  

9. کلی از برنامه هاتون به خاطر اینکه موهاتونو اتو نکردید کنسل میشه

10. شستن طاقت فرسای موها زیر دوش حمام. این دردسر تمامی نداره

11. موهاتون تو گره روسری گیر می کنه. زمستونم که داره میاد و کلی باید تلاش کنید تا شال و کلاهتون با موهای بلندتون ست بشه

12. سر درد بعد از زدن کلیپس و کش مو  

13. موهایی که توی باد بهم گره میخورن

14. برای اینکه همه موهاتون داخل عکس سلفیاتون بیفته باید یه مونوپاد خیلییییییییی بلند داشته باشید. دیگه همه باید ببینن موهاتون چقدر قشنگه دیگه. والااا  

15. دردسری به نام دردسر باشگاه. سه بار در طول یک ساعت باشگاه باید موهاتونو باز کنید دوباره از بالا ببندید

16. چسبیدن موهاتون به رژ لب های شاین

17. مصرف شامپو و نرم کننده هم که تمومی نداره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم موهامم خیلی بلندع۳سانت زیر با. س. نم یع جا مشخص هست اونجا موهامو شونع میکنم موها رو اونجا میبینم

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
هیچ کدوم موهامم خیلی بلندع۳سانت زیر با. س. نم یع جا مشخص هست اونجا موهامو شونع میکنم موها رو اونجا م ...

ولی هیچ کدومشون رو تجربع نکردم😁😂

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
مشکلم فقط همون اولیه دگه مشکل ندارم

دقیقا منم😊ولی نع همش فقط یع جا موهامو میبینم 😂

وااییی انقد تو غذا مو میفته ک اجازه نمیدن من بدون کشت مو برم تو آشپزخونه 

خخخخ

کلی هم دعوام میکنن حتی مامانم یه روز انقد اعصبانی شد میخواست وقتی من خوابم موهامو بزنه 😂

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

امااااا

قشنگه و بر خلاف تصور عموم، تأثیر بلندی مو بر ریزش مو هیچیه. هیچیا. هیچ کجای دنیا و تو هیچ مقاله علمی ثابت نشده که ریزش مو در اثر بلندی مو هست. پس اگه میتونید این 17 تا دردسر رو تحمل کنید به خاطر ریزش مو، افشون پریشوناتونو کوتاه نکنید.