2777
2789
عنوان

شوهرمو‌جذب کردم

319 بازدید | 28 پست

چقدر به قانون جذب اعتقاد دارید؟ 

من از بچگی مثلا سن دبیرستان نمیدونم چرا به دلم‌افتاده بود که عروس اول یه خانواده ای میشم که چهارتا پسرن وقتی همسرم اومد خواستگاری چون فامیل دور بودن زیاد نمیشناختیم ولی مامانم میگفت سه تا پسر داره بعد از جواب مثبتم دیدیم ای بابا همون حرف خودم درست بوده . 

یا بعد همش فکرم این بود که بالای خونه مادرشوهرم میشیم اخرم همون شد 😐😂 نمیدونم چرا بهتر از اینارو تصور نکردم 

حالا شما چی چی جذب کردید؟ 

البته‌من‌جذبای دیگه هم زیاد دارم هرچند کوچیک و بزرگ 

اون موقع فقط فکر میکردم به این چیزا نمیدونستم واقعا عملی میشن الان فهمیدم این‌همون قانون جذبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا مثلا من تو اوج بی پولی یه زمین توی ی جای خوش اب و هوا با پول خیلی کم گیرم اومد . چون همیشه دلم میخواست داشته باشمش. به نظرم قانون جذب واقعا هست و یه چیزیو خالصانه بخوای به دست میاری 

جذب کن ببین آخر عروس ما کی میشه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

من به این فکر کردم که خواهرم انقد که بی خیاله ومراقب نیست یبار گوشیشو بزنن یاد میگیره مراقبت کنه...فرداش گوشیشو زدن...هنوزم عذاب وجدان دارم

خدایا تو بچین..تو بچینی قشنگ تره🌺خدایا مثل همیشه اینبارم بهم ثابت کن به مو میرسه ولی پاره نمیشه           خدایا سپردم به خودت ...عاشق خدام...             خدا گفت:                                                                          چرا غمگینی و ناراحتی؟حتی اگرطناب طاقتت به باریک ترین نقطه هم رسید؛ نترس! من هستم..خدا جونم روسیاهم ولی خدایی کن برامون❤️

من از بچگی همیشه ترس مرگ زود بابامو داشتم و حس میکردم زود فوت میکنه حتی یه عکس سه درچهار یبار گرفت حس کردم این عکس میشه عکس اعلامیه اش که متاسفانه این اتفاق افتاد

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
من از بچگی همیشه ترس مرگ زود بابامو داشتم و حس میکردم زود فوت میکنه حتی یه عکس سه درچهار یبار گرفت ح ...

خدا رحمتشون کنه . بیا از این به بعد مثبتا رو جذب کنیم 🤩

این چیزا که گفتی مثلا جذب بود؟؟ حالا کم کم فکر کن چطوری از بالای خونه مادرشوهرت دفع بشی😐

وای دقیقا😂 حالا دارم جذب میکنم اونا برن از اینجا . خودشم هی میگه خونمون کوچیکه .

ی بار ی اتفاقی ک اصلا واسم نیفتاده بود رو ب دوستام گفتم بعدش دقیقا اون اتفاق بده افتاد واسم، حالا اگ ...

این اصلا به قانون جذب ربط خاصی نداشت

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم