2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرموپسرم شبیه هم هستن +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 191 پست
اینجوری بیشترشک میکنم به خدا😂😂

اره همین دیگه دوس داشتم شک کنی بعد من نگم کیم 

تو هم بمونی تو فکرش 😂😂😂😊

لامصب ما رو کاشتی اینجا تا یه عکس گذاشتی 

خوب بود منم تا صب نمیگفتم کیم 

باز من امنصاف دارم‌و زود اعلام‌میکنم نمیشناسمت😂😂😂

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘
با شوهرت چجوری اشنا شدی ؟

مادشوهرم من توعروسیه همسایشون دیده بودبه پسرشگفته بودیه جلسه اشنایی خودموخودش گذاشتیم اونم منودیدباهم حرف زدیم هموپسندیدیم الانم دوتاشیطون دارم😁😁😁

اگرقراربودکه خدانعمت دیگری به جزء"مادر"به من هدیه بدهد،اگرگل بودحتما"نرگس" میشد؛خشبووزیبا               واگرپرنده بود"مرغ آمین" میشد♡♡♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همین دیگه دوس داشتم شک کنی بعد من نگم کیم  تو هم بمونی تو فکرش 😂😂😂😊 لامصب ما رو کاشتی ...

به خداهرچی میزدم روعکس نمیومدمن اولین تاپیکم عکس خودموگذاشتم صفحه اول حالااین پاک نمیشدکلاشانس ندارم اون تاپیکمم دوستان گزارش زدن تاحذف شد

اگرقراربودکه خدانعمت دیگری به جزء"مادر"به من هدیه بدهد،اگرگل بودحتما"نرگس" میشد؛خشبووزیبا               واگرپرنده بود"مرغ آمین" میشد♡♡♡
به خداهرچی میزدم روعکس نمیومدمن اولین تاپیکم عکس خودموگذاشتم صفحه اول حالااین پاک نمیشدکلاشانس ندارم ...

زنده باشین ایشالا 😍😍😍

خدا حفظشون کنه 

همین جوری که دوستان گفتن 

ماشالا اسفند دود کن هم برا پسرت هم شوهرت 

اصلا بهش نمیاد دو تا بچه داشته باشه

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘
زنده باشین ایشالا 😍😍😍 خدا حفظشون کنه  همین جوری که دوستان گفتن  ماشالا اسفند دود کن ...

به منم نمیاد😞😞شوخی میکنم سلامت باشی گلم 😊😊😊

ایشالا همیشه شاد و خوشبخت باشید🧿🧿 💕💕

ممنون

بیشور😂😂😂

اسی بی ادب☹🤣🤣

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
تا صفحه 4اومدم نبود باید بگم متأسفم برای این افراد عقده ایی چقد کمبود دارید آخه  بنظرم اصلا ا ...

عزیزم داخل صفحه ۵گذاشتم عکس بالانمیومدکه زودتربزارم😐😐😐