2777
2789
عنوان

ترس از کرونا و مرگ

212 بازدید | 7 پست

بچها مدتیه خیلی از اخبار کرونا وحشت میکنم من تو خونوادمون گروه حساس داریم هم سرطان هم بیمار قلبی و پدرم که ریه اش شیمیایی دوران جنگه چند ماه پیش کرونا گرفت و حدودا سه ماه گذشت تا خوب شد ولی بازم میترسم بخاطر خانوادم فامیلمونم اصلا رعایت نمیکنن و مرتب خونمون رفت و امد دارن کار من شده دعا و دعا شما بگین من چکار میتونم کنم برای خونوادم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرچی بترسی بدتر 

رعایت بکن همه چیز 

اما استرس ترس سیستم ایمنی بدن پایین میاره خدا نکرده گرفتین بدتر میکنه

و اینکه ترس یک انرزی داره که چیزی ازش میترسی جذب میکنه ، 

من میترسیدم کرونا بگیرم آقا کرفتم کل خانواده هم گرفتیم الانم خدا شکر خوب شدیم 

حرف ترس استرس نزن اصلا 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
عزیزم هرچی بترسی بدتر  رعایت بکن همه چیز  اما استرس ترس سیستم ایمنی بدن پایین میاره خدا ...

اره میفهمم درست میگی شما

یاد این جمله افتادم از هرچی بترسی سرت میاد

ولی چکار کنم من ادم قوی بودم ولی خیلی به عزیزانم وابستم ترس جونشونو دارم

اره میفهمم درست میگی شما یاد این جمله افتادم از هرچی بترسی سرت میاد ولی چکار کنم من ادم قوی بودم و ...

وای نگو دختر منم همش ترس جون بابام داشتم تو ابن کرونایی خدا نکرده 

آقا بابام کرونا گرفته همه خوب شدیم بنده خدا سرفه های خشک عصاب خورد کنی میکنه الان ۲ هفته هس خوب همی ترس ها انرزی منفی جذب میکنه شرایط بدتر میکنه بازم میگم خدایا شکرت کرونا خفیف گرفتیم 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
وای نگو دختر منم همش ترس جون بابام داشتم تو ابن کرونایی خدا نکرده  آقا بابام کرونا گرفته همه خ ...

انشالله هرچه زودتر سلامتیشون برگرده و سایه اش بالا سرتون باشه