2777
2789
عنوان

دل شکستن خیلی بده... تاوان داره

216 بازدید | 14 پست

دل شکستن تاوان داره خیلیم داره 

شما وقتی ناراحتید دل شکستید چیکار میکنین آروم میشین با کی درد و دل میکنین چیکار میکنین ب منم راه بگید لطفا

قران بخون یاگوش بده 

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

هنوزازدردودلم بانی نی سایتی هایه ساعت نگذشته هیچی همین جایکم حرف زدم الانم خستم میخوابم

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نت گردی میکنم مشکلات شبیه خودمو میخونم یکم فان میبینم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وقتی ناراحتم یه آهنگ شاد میذارم و میرقصم 

میرقصم و میرقصم تا به دنیا نشون بدم هیچی نمیتونه از پا بندازتم ❤

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

دلم شکسته ولی نمیدونم دارم تاوان چیو میدم

به هر حال از خدا ناامید نباش 

دنیا ۲ روزه یه روز بدست میاری یه روزم از دست میدی

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
😭ولی من اصلا آروم نمیشم اینجوری 

خودتو بکشی آروم میشی ؟؟؟

نه بازم درد میکشی 

پس بخند و بدون هیچ درد و زخمی ابدی نیست 

همه چی درست میشه .. فقط خودت باید بخوای 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan