2777
2789
عنوان

میخوام براتون توحید بخونم😊

92 بازدید | 13 پست

سلام

شبتون خوش

برای حاجت روایی تون توحید میخونم عزیزان...

لطفا فقط لایکم کنید میخونم براتون دوستان🥰(می خواستم قفل کنم مث اینکه سایت خرابه)

اگه دوست داشتید یه صلوات واسم بفرستید ممنونتون میشم مهربونا🥰🥰🥰

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

دعامم کن فرهنگیان قبول بشممم محتاج دعام 😔

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

توحید بلدم اگه راست میگی زیتون بخون 🤣🤭

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم😅 میخوای بقره بخونم😊😅

نه زیاده خسته میشی 🤣

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

اسمم سحره ازته دل دعام کن به حاجتم برسم صلوات فرستادم

من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم💖🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

سلام 14تاصلوات به نیت رسیدن به حاجتت فرستادم من هم درکناردعاهاتون یادکنین ممنون..التماس دعا

سلام شماکه داری امضای منومیخونی میشه برای رسیدن به حاجتم یه توحیدبخونی و3تاصلوات بفرستی   من هنوزنی نی ندارم این اسم کاربریمم به این دلیل گذاشتم که درآینده ای نزدیک من وعشقم مامان وبابایه یه 3قلوخوشکل میشیم      واین تیکربارداریم نیست تیکررسیدن به آرزومه