2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم اینک پری شدم دوباره و خبری از نی نی نیست و باید هضمش کنم

هم اینک امشب مادر و پدر عشق سابقم رو دیدم همونک نزاشت بهم برسیم🥺🥺

دارم آهنگ چ کردی گوش میدم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

از زندگی از شوهرم دیگه تحمل رفتار هاش رو ندارم همش خوردم میکنه با هر کلمه حرفم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          

دقیقا ۱۴روزه پدرم آسمونی شده 

دلم براش پر میکشه 

هر کس خوند لطفا براش فاتحه بخونه😔😔😔

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
هم اینک پری شدم دوباره و خبری از نی نی نیست و باید هضمش کنم هم اینک امشب مادر و پدر عشق سابقم رو دی ...

خعلی بده آدم کسی رو ببینه که دوسش داشته و نشده 

پر شور , عجیب , کنجکااااو 😎 دوستدار طبیعت , اهل موسیقی , مربی شناااا 😍
دقیقا ۱۴روزه پدرم آسمونی شده  دلم براش پر میکشه  هر کس خوند لطفا براش فاتحه بخونه😔😔😔

روحش شاد براش فاتحه خوندم

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵

من به لحاظ مالی از خواهر و برادرم عقب ترم،خیلی زیاد،،،،امروز کاملا متوجه شدم این قضیه کاملا رو نوع رفتار مادرم با من و اونا تاثیر داره، انگار خیلی تمایل داره با اونا رفت و آمد داشته باشه، وقت بگذرونه تا من،مامانم اینام خداروشکر وضع خوبی دارن،خدا به همشون بیشتر بده

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها