رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه میکنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه میشود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ )
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه میکنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه میشود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ )
باشه عزيزم حتما توهم برام دعاكن بچم سالم باشه بعداز پنج سال حامله شدم با سختي الان همش ...
انشالاه حتما برات دعا میکنم اگه قابل باشم..منم فکرای الکی زیادمیاد سراغم ولی سعی میکنم استرس ندم به خودم من خیلی تاپیکا رو خوندم تقریبا 99درصد بچه ها حتی ریسکای بالا سالم بوده.. مال شمام حتما سالمه خیالت راحت