voy مدیر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 2762 عنوان باردارم بچم یکسال و ۳ ماهشه شیر خودمو میخوره.. | مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 33 پست تا کی شیر بدم؟ تازه باردارشدم فک کنم یکماهمهشیرشبو چجوری قطع کنم آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤 1399/08/24 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
r_f_a_z_e_f عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 3276 بله قرص میخوردم وا نگو استرس گرفتم😩😩..منم قرص میخورم..چجوری با قرص حامله شدی خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
ترنم_جوووووووون عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1745 حتما از شیر بگیربه دوتاشون ضرر میزنیجاریام بچه شیرمیداد ناخواسته حامله شدالان بچه دومش ریزه۹سالشه ولی مثه بچه های ۶سالهاسکلی هم دوا درمون کرد هیچی به هیچی برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
voy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 2762 ای خدا به همه دوتا دوتا می دی ..یکی هم به من بده خب ان شاءالله به زودی دامنت سبز میشه توکل کن به خدا آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤
yfdss عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 11064 منم بچه هام ۲ سال فاصله شونه.دکتر گفت تا ۵ماهگی بارداری میتونی بهش شیر بدی. فقط کلسیمت رو بالا ببر در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت! هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
حسامmother عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 4322 اره خودمم خیلی براش گریه کردم چیکار کنم خواست خدا بوده امیدوارم نی نی تو دلت بچه آرومی باشه تا شما به اون کوچولوی اولتم برسی😍😍😍
parande90 عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 5841 ان شاءالله به زودی دامنت سبز میشه توکل کن به خدا خدا کنه....
voy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 2762 وا نگو استرس گرفتم😩😩..منم قرص میخورم..چجوری با قرص حامله شدی ن استرس نگیر من ی شب نخوردم یادم رف پیگیرش نشدم پریودم نشدم آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤
پاپیون_قرمز عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5641 منم شرایط شما رو داشتم تا ماه ششم بارداری شیر دادم البته بگم برای بچه اولم مشکلی نبود بعضیا وقتی باردارن و بچه شیر میدن امکان داره بچه دچار اسهال و استفراغ بشه که باید فوری از شیر بگیری نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
ترنم_جوووووووون عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1745 اره خودمم خیلی براش گریه کردم چیکار کنم خواست خدا بوده خواست خدا بوده که بچه اولت تنها نباشهالان جوش میزنیچندسال بعد کلی خداتو شکرمیکنی که دوتا پشت سرهم آوردیباهم بزرگ میشنیکم سخته و نتیجه خیلی خوبه برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
voy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 2762 امیدوارم نی نی تو دلت بچه آرومی باشه تا شما به اون کوچولوی اولتم برسی😍😍😍 ممنون ان شاءالله آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤
voy مدیر استارتر عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 2762 خواست خدا بوده که بچه اولت تنها نباشه الان جوش میزنی چندسال بعد کلی خداتو شکرمیکنی که دوتا پشت سره ... اونکه اره ناراحت ک نیستم خدارو شکر میکنم. درسته سخته ولی خب اخرش شیرینه بقول شما باهم بزرگ میشن آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤
r_f_a_z_e_f عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 3276 ن استرس نگیر من ی شب نخوردم یادم رف پیگیرش نشدم پریودم نشدم اهان..من بچم ۸ماهشه از سه ماهگیش ال دی میخورم ولی از همون اول که شیردهی رو ساعت کوک کردم همون مونده بااون ساعت کوک کردن سر وقت میخورم..ولی بازم استرس دارم..واقعا دیگ بچه نمیخوام خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
مموری عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 1833 ممنون ان شاءالله مبارک باشه عزیزم دوست داری چی باشه😍😍 خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
ترنم_جوووووووون عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1745 اونکه اره ناراحت ک نیستم خدارو شکر میکنم. درسته سخته ولی خب اخرش شیرینه بقول شما باهم بزرگ میشن بعدشم بچت کوچیکه نمیفهمه زود کنارمیادمن پسرم ۳سالشه تقریباماه دیگه زایمانمهاسترس دارمپسرم تا بچه بغلم میبینه حسودی میکنه شدید برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج