2777
2789

هوالحبیب

با پای دل قدم زدن آن هم کنار تو

باشد که خستگی بشود شرمسار تو

در دفتر همیشه ی من ثبت می شود

این لحظه ها عزیزترین یادگار تو

محمد_علی_بهمنی#  

💞💞💞💞💞سهم شما یک بیت شعر

چه انتظار عظیمی نشسته در دلِ ما

همیشه منتظریم و کسی

نمی آید...

🌻

[حمید مصدق]

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

غریبی بودم و گم‌ کرده راهی

مرا با خود به هر سویی کشاندند

شنیدم بارها از رهگذاران که

زیر لب مرا «دیوانه» خواندند ...

🌻🌻

[فریدون مشیری]

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه انتظار عظیمی نشسته در دلِ ما همیشه منتظریم و کسی نمی آید... 🌻 [حمید مصدق]

💙 💎 💙
اینجا جواب نامه ی عاشق، تغافل است

بیهوده انتظار خبر می کشیم ما...

#بیدل_دهلوی
💙 💎 💙

گفتم : که بعد از این

همه دل‌ها که سوختی  

کَس می‌خورد فریب تو ؟

گفتا ؛ هنوز هم ...

🌻

[رهی معیری]

💙 💎 💙 اینجا جواب نامه ی عاشق، تغافل است بیهوده انتظار خبر می کشیم ما... #بیدل_دهلوی 💙 💎 💙

اینجا که منم قیمت دل هر دو جهان است
‏آنجا که تویی در چه حساب است دل ما
‏⁧🌻
[صائب تبریزی]

غریبی بودم و گم‌ کرده راهی مرا با خود به هر سویی کشاندند شنیدم بارها از رهگذاران که زیر لب مرا «د ...

🌷 🌾 🌿

کمتر ای مونس جان بر من دیوانه بخند

که در این دشت جنون عاقل و دیوانه یکیست

#شهریار
🌷 🌾 🌿

گفتم : که بعد از این همه دل‌ها که سوختی   کَس می‌خورد فریب تو ؟ گفتا ؛ هنوز هم ... 🌻 [رهی ...

🌷 🌾 🌿

مو به مو دام فریب دل دانای منی

پای تا سر پی تسخیر سراپای منی

#فروغی_بسطامی

🌷 🌾 🌿

اینجا که منم قیمت دل هر دو جهان است ‏آنجا که تویی در چه حساب است دل ما ‏⁧🌻 [صائب تبریزی]

🍀🍀🍀🍀🌱

دلت را خانه ما کن، مصفا کردنش با من

به ما درد دل افشا کن، مداوا کردنش با من

#ژولیده_نیشابوری

🌱🌱🌱🌱🍀

🍀🍀🍀🍀🌱 دلت را خانه ما کن، مصفا کردنش با من به ما درد دل افشا کن، مداوا کردنش با من #ژولیده_نی ...

یک‌دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی
چندین هزار امید بنی‌آدم است این
🌻🌻
[امیرهوشنگ ابتهاج]

🍀🍀🍀🍀🌱 دلت را خانه ما کن، مصفا کردنش با من به ما درد دل افشا کن، مداوا کردنش با من #ژولیده_نی ...

چنانم در دلی حاضر که جان در جسم و خون در رگ
فراموشم نه‌ای وقتی که دیگر وقت بازآیی
🌻🌻
[سعدی]

یک‌دم نگاه کن که چه بر باد می‌دهی چندین هزار امید بنی‌آدم است این 🌻🌻 [امیرهوشنگ ابتهاج]

🌷 🌾 🌿

دل به امید وصل تو باد به دست می‌رود

جان ز شراب شوق تو باده‌پرست می‌رود

#عطار
🌷 🌾 🌿