2777
2789
عنوان

توروخدا بگین علائم کرونا چیه

61 بازدید | 6 پست

۳روزه سرفه میکنم تقریبا خشکه خییلی کم خلط کنده میشه بیشتر خشکه.سرفم از دیشب شدید شده علائم دیگه‌ای ندارم ینی کرونایه؟یاسرماخوردم؟

ببین علاعمش کوفتگیه بدنه با سردرد

ولی چیزای آبکی خیلی بخور تا بزنتش توی دستگاه گوارشت اگه مایعات نخوری میزنه تو ریه ات بعد خدای نکرده میمیریا

من خودم گرفتم تا میتونستم مایعات خوردم ،اگه کرمانشاهی هستی ترخینه زیاد بخور که دوای هر دردیه  

مایعات مایعات مایعات 

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین علاعمش کوفتگیه بدنه با سردرد ولی چیزای آبکی خیلی بخور تا بزنتش توی دستگاه گوارشت اگه مایعات نخ ...

من خودم گرفتم توی یه هفته خوب شدم الانم سالمه سالمم

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم

الهی  که هرچی هست زودتر خوب بشی عزیزم ما یعات زیاد بخور تا زودتر سمش از بدنت خارج بشه نمیدونم چه حکمتیه این مرض که اینهمه آدم داره میکشه خدا کمکی نمیکنه الهی به حق بزرگیش زودتر فرجی بشه مردیم از استرس 😔😔

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓