2777
2789
عنوان

یه دردو دله کوچولو!🙏

144 بازدید | 2 پست

باز پریود شدم

از ۱۳ سالگی ک پریود شدم پریودام نامنظم بود فکر میکردم طبیعیه.

تا نامزد بودم ناخواسته باردار شدم اونم با بکارت. سقط کردم .

الان ازدواج کردم رفتم دکتر گفت ی کوچولو تنبلی داری. قرص داد پریودام منظم  شد گفت تنبلیت خوب شده فقط این ماه روزه ۱۲

فولیکولام ریز بود.

۱۰.۱۲ اینا.

ماهه اول ک اقدام داشتم سر موقه پریود شدم سه روزه پاک شدم درحالی ک سریعای قبل ۷ روز طول میکشید.ده روز بعدش دوباره پریود شدم دوباره سه روزع پاک شدم . ۲۰ روز بعدش دوباره پریود شدم دوباره ۳.۴ روزع پاک شدم. بین این پریودا اصلا اقدام نداشنم تا این ماه از شب ۱۳ ب بعد یه شب درمیون تا شب ۲۰ اقدام داشتم.

سه ماهه اقدامم نمیدونم چرا نمیشه.

۲۴ ابان باید پری میشدم از دیشب لک میاد ازم اول صورتی بود الان لخته های کوچولوی تیره لخته هم نه آ ولی خونه خونم نیست خیلی کم قطره ای. نمیدونم بخاطر قرص مدروفمه یا چی. 

خدایا خسته شدم😔

اخه نمیدونه شوهره من شوهری نیست ک هم دردم بشع و بهم امید بده؟؟

نمیدونه من چقدر تنهام؟؟

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎
هیچ مردی همدرد نیس خاهره من خدابزرگه نگران نباش من با۸ماه اقدام و تنبلی تخمدان باردار شدم،امیدت ب خ ...

ممنون بابت دلگرمیت عزیزم.

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.