2777
2789
عنوان

اصفهانیان بیاین

227 بازدید | 14 پست

سلام ،دوستان گل من میخام ظروف برنجی بخرم برا دکور خونه ،اصفهانی نیستم ولی شهر ما هم مس و برنج خیلی رو بورس شده ،یعنی تو جهاز بایدی شده میشه منو راهنمایی کنید اگر عکس دارید بزارید ممنونم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهانیم ولی عکس ندارم  یا برو گوگل یا تو اینستا ببین

خیلی زیاد گیج میشم سر در نمیارم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
برو میدونه امام بازار مس گرا 

عزیزم اصفهانی نیستم،بلدم از کجا بخرم تو شهر خودم فقط نمیدونم چی بخرم 

توی دیوار سرچ کن.اینستا هم اگه داری پیج های زیادی هستن میتونی ببینی.من از پیج هاییکه زنجان هستن خیلی ...

اینستا ندارم ،مشکلم اینه نمیدونم چی باید بخرم ،سماور بخرم ،میز بخرم،گلدون ،قابلمه ،حیوون ،ظرف آجیل میوه 

عزیزم اصفهانی نیستم،بلدم از کجا بخرم تو شهر خودم فقط نمیدونم چی بخرم 

ظروف مسی که فیروزه کوبی شده بگیر خیلی خوشکلند

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

سرویس سماور ذغالی بخر

سرویس پذیرایی شامل شیرینی خوری،میوه خوری،شکلات خوری،مرغ خوری،پارچ و لیوان و قاشق چنگال و یه سینی 

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
ظروف مسی که فیروزه کوبی شده بگیر خیلی خوشکلند

آره خوشگل هستن ممنونم

سرویس سماور ذغالی بخر سرویس پذیرایی شامل شیرینی خوری،میوه خوری،شکلات خوری،مرغ خوری،پارچ و لیوان و ق ...

ممنونم سماور و میز برا کنار سالن خوبه ؟سرویس پذیرایی برا داخل بوفه ،میز تی وی و ساعت ،ی گلدون پایه برنج با گل برنجی هم ی سمت خونه سه تا آهو کوچولو هم داخل باکس برا رو دیوار 

ممنونم سماور و میز برا کنار سالن خوبه ؟سرویس پذیرایی برا داخل بوفه ،میز تی وی و ساعت ،ی گلدون پایه ب ...

خیلی هم خوب و شیک میشه

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
اینستا ندارم ،مشکلم اینه نمیدونم چی باید بخرم ،سماور بخرم ،میز بخرم،گلدون ،قابلمه ،حیوون ،ظرف آجیل م ...

عزیزم به نظرم برنجی برای تزیینات بخر.ظروف پذیرایی هم مس.ظروف پخت و پزمس نباشه بهتره.جدای از خواصش ظروف پخت و پز زودتر احتیاج به تعمیر پیدا میکنن.مثل سفید کردن

خیلی هم خوب و شیک میشه

مرسی عزیزم