2777
2789
عنوان

کدومتون عطرا رو میشناسین

896 بازدید | 12 پست

یه بلاگره تو اینستا 

اینم پیجش @miss.atra17

از نظرتون چه شخصیتی داره

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عطرارو میشناسم فقط

چه شخصیتی داره به نظرت 

من از رنگ بندی خونش خیلی خوشم میاد رنگای مورد علاقمه زرد و ...

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

یه تازه به دوران رسیدس.اینا با پول تبلیغاتی ک به خاطره ماها بدست میارن آدم شدن.مگرنه خودشون توی خواب هم نمیدیدن این خونه و زندگی و این ریختو پاش ها رو داشته باشن.

عکسای پنج سال پیششو برو ببین،شبیه غربتیا بوده الان آدم شده هر روز میلیونی در آمد داره

مهم اینه عطراش فیک نباشه شخصیتش چرا?

اسمش عطرا هست

کارش که عطر فروشی نیست  

یه تازه به دوران رسیدس.اینا با پول تبلیغاتی ک به خاطره ماها بدست میارن آدم شدن.مگرنه خودشون توی خواب ...

اره خداییش خیلی داغون بوده

خیلی خوبی تو  خخخخخ

فرقونت