2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبل که حسابی منو ترکونیدن دعوا با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلی رو بخون فقط تو رو خدا پیمانه ی فحشم پر شد بهم بد و بیراه نگو

لحنت رو نمیدونم

ولی اصل حرف حرف بدی نبود حقیقت بود تبعیض بین هر چیز و هر کس کار زشتیه حالا دانسته یا ندانسته

خوب بود پشت سرش میگفتی آبروریزی میشد؟؟

تاپیک قبلی رو بخون فقط تو رو خدا پیمانه ی فحشم پر شد بهم بد و بیراه نگو

من حق رو به تو میدم چون خودم این شرایتو داشتمه

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
لحنت رو نمیدونم ولی اصل حرف حرف بدی نبود حقیقت بود تبعیض بین هر چیز و هر کس کار زشتیه حالا دانسته ی ...

نه یه خورده بد بود من در عین حال که خیلی گرم و کمک به حال و سرزنده ام ولی زود عصبی میشم و این بزرگترین نقطه ضعف منه

من عروس بدی نیستم خیلی تلاش میکنم ولی جدیدا نمی تونم خود دار باشم در برخورد با فامیل شوهر نباید خیلی ...

متوجه هستم اگر دلتون بزرگ نبود معذرت خواهی نمیکردید

چه میشه کرد؟!

هر کی توی دوره ایی ظرفیتش پایین میاد 

باید به خودتون زمان بدید تا این دوره رد بشه

🌈🖤⛵
من برم خونشون یتیمچه هم بزارن کلی تشکر میکنم یعنی چی چند مدل غذا 😂😂😂😂

من نگفتم چند مدل آنقدر که نفهم نیستم منظورم این بود که هر دفعه فقط عدس پلو یا لوبیا پلو می ذاره 

ممنون تاپیک قبلی چند صفحه ی اول اشکم در اومد

کسی تا تو اون شرایط نباشه درک نمیکنه نگاه مهم اون خوردن نی مهم اون احترامی هست که میذارن

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏
خدا حفظشون کنه  والا عروس بیشعور ما ،با مامانم دعواش شد سر اینکه چرا ما کرونا گرفتیم نیومدی خو ...

واه چه توفعاتی داره بچه من نه ماه و نیمه است اولین نوه تا الان نیومدن ببیننش دو تا خیابون فرق دارن باما دیدن خودم که زایمان کردم بماند با مادرشوهرم دعوا هم نداشتم تاحالا همیشه روابط با احترام بوده مثلا 🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند