2777
2789

امروز خیلی عذاب وجدان داشتم و شما هم منو ترکوندین و خلاصه اومدیم خونه ی مادرشوهر خیلی استرس داشتما نمی دونستم چه برخوردی باهام میشه دیگه با خنده سلام کردم و مادرشوهر هم خندید و جواب داد و جاری هام هم بودن همون جلوی در نشستم و صبر کردم مادرشوهر رفت توی آشپزخونه رفتم و بهش گفتم مامان من امروز خیلی تند رفتم و خیلی پشیمون شدم اون هم گفت نه شاید من مقصرم و بهش گفتم نه من بد حرف زدم حالاها نمی تونم خود دار باشم خلاصه حلال کن  و آشتی کردیم

خداروشکر 

کاش آدمهارو بانسبتشون قضاوت کنیم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زن آرومی هست کلا زن خوبیه

خدا حفظشون کنه 

والا عروس بیشعور ما ،با مامانم دعواش شد سر اینکه چرا ما کرونا گرفتیم نیومدی خونمون به ما سر بزنی  

یعنی مغز خر از اون بهتر کار میکنه 

معذرت خواهی هم نکرد

ما هم کلا گذاشتیمشون یه گوشه   

🌈🖤⛵
خیلی حرف قشنگی زدی واقعا کاش آدمها رو با نسبتشون قضاوت نکنیم

بله متاسفانه بد جا افتاده نشناخته میگیم این جاریه اون خواهرشوهره یا فلانی مادرشوهره

کاش یاد بگیریم هرعملی عکس العملی داره به هرکس احترام بذاریم ورعایت ادب کنیم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خدا حفظشون کنه  والا عروس بیشعور ما ،با مامانم دعواش شد سر اینکه چرا ما کرونا گرفتیم نیومدی خو ...

من عروس بدی نیستم خیلی تلاش میکنم ولی جدیدا نمی تونم خود دار باشم در برخورد با فامیل شوهر نباید خیلی حرف زد که متاسفانه من نمی تونم