2777
2789
عنوان

خانمای معلم لطفا تشریف بیارید.

131 بازدید | 13 پست

خانما این روزا که کار خونه و تدریس و شاد و.... همه هم زمانه و قاطی شده،چطور زمانتونو مدیریت می کنید؟

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

بهتر شده كه من از توي تختخواب كلاسامو برگزار ميكنم!

تو همه ویسام صدای پسرم واضح تر از صدای منه.

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر شده كه من از توي تختخواب كلاسامو برگزار ميكنم!

گردنم دیگه درد گرفته.

من جوری بهم ریختم که قابل گفتن نیست پسر دوساله شیطونم دارم تازه ما حضوری میریم تدریس میکنیم بصورت زوج و فرد. گفتن باید یک ساعتم حداقل تو شاد درس بدیم خودمم پسرم منو از پا میندازه بخدا داغونم به خونه زندگی و تمیزیش هم حساسم 

خدایا شکرت

ميگم كسايي كه معلم روستاهاي خيلي محروم بودن و الان اون بچه ها گوشي ندارن

تكليف اون معلما چيه؟

يكي از اقواممون معلم روستاست ولي ظاهرا كلا ديگه نميره مدرسه بخاطر محروميت بچه ها از امكانات!

به نظرتون حقوقش رو بهش ميدن؟ 🤔

چرا؟

تقریبا دوازده سیزده ساعت با گوشی درگیرم. اونایی که گوشی ندارن باید از طریق تلویزیون درس بخونن

تقریبا دوازده سیزده ساعت با گوشی درگیرم. اونایی که گوشی ندارن باید از طریق تلویزیون درس بخونن

پس يعني به معلمشون نياز نيست

خب پس تكليف اون معلم چي ميشه؟

همينطوري حقوق بهش ميدن در حاليكه توي خونه بيكار خوش ميگذرونه؟

پس يعني به معلمشون نياز نيست خب پس تكليف اون معلم چي ميشه؟ همينطوري حقوق بهش ميدن در حاليكه توي خو ...

معلم باید درسنامه هفتگی تهیه کنه ببره مدرسه دانش آموز بیاد بگیره ببره بخونه.

پس يعني به معلمشون نياز نيست خب پس تكليف اون معلم چي ميشه؟ همينطوري حقوق بهش ميدن در حاليكه توي خو ...

اگر هم تعداد کم باشه کلاس حضوری تشکیل میدن.