2777
2789
عنوان

پای پسرم سوخته بااب جوش

287 بازدید | 14 پست

سلام اینو برای کسایی مینویسم که الان بچشون سوخته ودنبال راه حل هستند یه هفته پیش فلاسک ریخت رو پای بچم مام فوری آب سرد شستیم و بعد خودمون پماد زدیم و بیخیال شدیم گفتیم خودش خوب میشه بعد من نگران بودم نکنه عفونت کنه وبزنه به استخون  همش سرچ میکردم چیکارکنم تااینکه به شوهرم گفتم اینطوری نمیشه فردا ببریم دکتر خیالم راحت بشه فرداشد و بردیم پوست پاشم یه زره سفت شده بود من فکرمیکردم داره خوب میشه 2روز ازسوختن بچه گذشته بود و ما ازترس اینکه دکترا پوست بچه رو نکنن نبردیم دکتر گفتیم بچه درد میکشه خودش خوب میشه دیوونه وبی تجربه ایم دیگه😓بعدبردیم گفتن چراهمون موقع نیاوردین عاغا یه سرم ریختن پای بچه پوستشو کندن بچه هم از درد داشت فشارش میفتاد فقط جیغ میزد بعد بستنش گفتن فردا باز بیارید فردا هم بردیم دوباره باز کندن تا 6 روز میرفتیم پانسمان عوض میکردن و پوست بچه رومیکندن تا پوست جدید بیاد تااینکه بالاخره دیروز گفتن خوبه و فقط پانسمان عوض کردن😭اینو خواستم بگم تا بچتون سوخت فوری ببرین تا پوست سوخته محکم نشده همشو بکنن بندازن اونور تاهرروزمثل ما باغصه اینکه فردا چطوری میشه نخوابید ان شاء الله همیشه سالم باشید 

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم کاربریتو دوست ندارم

هرچی می‌نوشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بنویسم ببینم قبول میکنه که قبول کرد🔪🔪😑😑

درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمی‌کرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜

😭😭😭😭😭😭😭ای بابا دلمو آب کردی

دیشب پسر۹ماهم دستشو زد ب بخاری😭😭😭تاول بزرگی کف دستش زده نمیتونه بازی کنه و چهاردست پا بره کلافس نمیدونم چکارکنم.پماد و زدم

اما شوهرم میگه تو این کرونا نمیبرمش دکتر اگه مریض شه چی😭😭اعصابم خیلی خرابه

تاول تا چندروز دیگه میترکه ؟

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

بله درسته چون اون پوست سوخته و دیگه بدرد نمیخوره و این تصور که میگن باید همونجپری بذاریش تا به اصطلاح جوش بخوره کاملا غلطه!چون اینجوری اون پوست اسیب دیده هنیشه همونحور جای سوختگیش میمونه   ولی اگه کنده بشه پوست جدید میاره و کاملا ترمیم میشه

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
الهی  چند وقتشه پماد سکالفیت یا الفا بزن بعد از پانسمان جاش لک نشه

19 ماهشه فعلا که خودشون پانسمان میکنن میگن فردابیارید. 

سوختگی در بچه ها اگه بیش از یه قرمزی ساده پویت باشه باید بلافاصله به اورژانس سوختگی مراجعه کنید چون بچه در حال رشده و ممکنه با یه سوختگی کوچیک عفونت پخش بشه یا اندام بچه تغییر شکل بده

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
😭😭😭😭😭😭😭ای بابا دلمو آب کردی دیشب پسر۹ماهم دستشو زد ب بخاری😭😭😭تاول بزرگی کف دستش زده نمیتو ...

نمیدونم عزیزم سوختگی درجه داره کاش می‌بردین یه نگاه میکردن مطب ببرین ما بیمارستانی می‌بریم که بیمارستان کروناس ولی بخشاش جداست وازدرپشتی واردمیشن چاره نیست 

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤

آخ عزیزم این تاول بزرگه بچه رو از پا میندازه حتما دکترببرید ازکرونا نترسید ممکنه بچه عفونت کنه 

همون روزهم میبردی همین کارو میکردن عزیزم روندشهمینه منم بچگیام پام سوخت همینجوری بود تازه من مامانم تو حموم یه بار پوستمو میکند چون دلش نمیومد خوب نمیکند دوباره توبیمارستان برام میکندن یعنی روزی دوبار درد میکشیدم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
😭😭😭😭😭😭😭ای بابا دلمو آب کردی دیشب پسر۹ماهم دستشو زد ب بخاری😭😭😭تاول بزرگی کف دستش زده نمیتو ...

وای حتما ببرش

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همون روزهم میبردی همین کارو میکردن عزیزم روندشهمینه منم بچگیام پام سوخت همینجوری بود تازه من مامانم ...

درسته ولی من دوروزبعد بردم و پوست کاملا چسبیده بود وداشت سفت میشد اگه همون موقع می‌بردم راحت تر میکندن