2777
2789

مثلا پنج روز ب این ور؟؟؟.پریودامم منظمه.

درد پریودی دارم ولی نمیاد.میترسم باردار باشم.شرایط خوبی اصلا ندارم.امروز روز ۴ تاخیرمه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک نمیکنم یه بیبی چک بزن وقتی تاخیر داری 

اینقدر استرس گرفتممممم🙁

فردا میرم بخرم.واسه پس فردا.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
البته بی بی چک بزن ولی من اینجا دیدم طرف روز آخر پری جلوگیری نکرده و باردار شده درسته ضعیف هست ولی ...

یا خود خدا.ترسم بیشتر شد.بگین ک نبوده مورد مشابهی😁

ببین عزیز واقعا روزهای قبل و بعد پری صد در صد نیسن

اصلا روش مطمئنی نیست

اونهایی که ناخواسته باردار میشن یا این روش بوده یا طبیعی

انشاالله که باردار نیستی ولی بعد این روی این روش حساب نکن

ببین عزیز واقعا روزهای قبل و بعد پری صد در صد نیسن اصلا روش مطمئنی نیست اونهایی که ناخواسته باردار ...

باشه مرسی عزیزم.

عزیزم من سه سال و خورده ای روش جلوگیریم اینطور بود که از وقتی پریود تموم شد تا روز ۱۰ جلوگیری نداشتیم و از روز ۱۹ تا وقت پریود هم جلوگیری نداشتیم و اون وسطش جلوگیری داشتیم و باردار نشدم ولی این اخری زد و باردار شدم 

البته طول دوره پریودت هم مهم که چه قدر باشه

مثلا من سر بچه اولم که میخواستیم اقدام کنیم پریودام ۲۱ ۲۲ روزه شده بود روز ۷ و ۱۰ اقدام کردیم و حامله شدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من سه سال و خورده ای روش جلوگیریم اینطور بود که از وقتی پریود تموم شد تا روز ۱۰ جلوگیری نداشتی ...

نمیدونم اخه من فکر کردم نمیشه.جلوگیری مون طبیعیه.یکسال و سه ماهه ازدواج کردم.دوسه ماهه یکی دوروز آخر این کارو کردیم.این دفعه فاصله بیشتری تا پریودم مونده بود.شک کردم.شایدم از ترسمه.

نمیدونم اخه من فکر کردم نمیشه.جلوگیری مون طبیعیه.یکسال و سه ماهه ازدواج کردم.دوسه ماهه یکی دوروز آخر ...

انشاءالله خیره

اگر باردار نبودی و فعلا نی نی نمیخواین سفت و سخت جلوگیری کن چون این روش واقعا ریسکه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم