2777
2789

نمیدونم چرا هم چین حسی دارم!.

خیلب خوب حرف میزنم ها .خوراکم صحبت کردنه .

اما از حالت لب و دهنم و فیسم موقع حرف زدن اصلا خوشم نمیاد و احساس زشتی میکنم!.

بخاطز همین اعتماد بنفس اینو ندارم ک موق حرف زدن فیلم بگیرم .

لبام کوچیکن الیته ‌خیلی .جوری ک همه بهم میگن تنها مشکلت لباته .اگ پروتز کنی خیلی عالی میشی ‌و احتماالا پروتز میکنم تا قبل عید .

اما شما هم مشکل من رو دارید؟؟؟؟؟

ینی بخاطر لبامه؟😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت از خودت راضی نیستی دیگه واس بهترشدن حالت پروتز کن

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

من با اینکه چهره خوشگلی دارم ولی اعتماد به نفس کمی دارم و از عکس گرفتن هم بدم میاد اما هروقت عکس گرفتن ازم با اینکه توی اون لحظه بدم میاد ازم عکس بگیرن چون حس میکنم توی عکس خوب نمیفتم ولی وقتی عکسمو میبینم به به چه چه میکنم😄

من با اینکه چهره خوشگلی دارم ولی اعتماد به نفس کمی دارم و از عکس گرفتن هم بدم میاد اما هروقت عکس گرف ...

من عکس رو مشکل ندارم .

اما فیلم خوشم نمیاد .نمیدونم چکار کنم .خیلی بده

😂نه انقدم مشگل ندارم . اما پروتز کنم خیلی اوکی میشم .

خئگو پس پروتز کن منم میخواستم مژه بکارم و فیبروز ولی ارایشگرم گف کاشت کنی مژه های خودت میریزه فیبروزم کمرنگ میشه خورد تو ذوقممم😥😥

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
خئگو پس پروتز کن منم میخواستم مژه بکارم و فیبروز ولی ارایشگرم گف کاشت کنی مژه های خودت میریزه فیبروز ...

مژه مصنوعی بزار .

نه کاشت ‌

از نوع طبیعیش بزار‌

من دیدم چیز خوبیه ‌

امتحانش کن بنظرم.

مژه مصنوعی بزار . نه کاشت ‌ از نوع طبیعیش بزار‌ من دیدم چیز خوبیه ‌ امتحانش کن بنظرم.

یعنی چجوری از نوع طبیعیش؟

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
یعنی چجوری از نوع طبیعیش؟

خب مدل های مختلف داره مژه مصنوعی ‌

مدل های طبیعی تر رو انتخاب کنید .منظوزم اینه .

من الان خالم زده خیلی خوبه .

بعد مژه هامون هم بهشون اسیبی نمیرسه .

هر ماه هم میتونی ترمیم کنی .

اگه هم نخواستی نهایتا در میاری .