2777
2789

لجند 

i con love four days❤spring🌼summer🌾autumn🍁wwinteror not maybe three days:)yesterday👈today👇tomarow👉 what aboyt tow days😞day and night🌌no!😐one day is enoygh👌ever day💕...💞i love you ever day💞 هر نسیمی كه نصیب از گل و باران ببرد🍃می تواند خبر از مصر به كنعان ببرد🔛آه از عشق كه یك مرتبه تصمیم گرفت:❤یوسف از چاه درآورده به زندان ببرد🔗وای بر تلخی فرجام رعیت پسری😯كه بخواهد دلی از دختر یك خان ببرد👸ماهرویی دل من برده و ترسم این است🙊سرمه بر چشم كشد، زیره به كرمان ببرد👀دودلم اینكه بیاید من معمولی را🙋سر و سامان بدهد یا سر و سامان ببرد💆مرد آنگاه كه از درد به خود میپیچد😪 ناگزیر است لبی تا لب قلیان ببرد🚭شعر كوتاه ولی حرف به اندازه ی كوه🗻باید این قائله را "آه" به پایان ببرد😔شب به شب قوچی ازین دهكده كم خواهد شد🐐ماده گرگی دل اگر از سگ چوپان ببرد!🐺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرنطینه رو واسم قابل تحمل کرد    

،😂آره دیگه از این بنده خدا که بدتر نیستیم 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.