2777
2789

طرف خودش هم از وضعیت فوتی ها خبر داره همم از وضعیت کرونا. حالا چی ناقل باشه چی سالم 

طرف تاپیک میزنه میخوام برم مهمونی همتون میپرین آی کرونا و شعور نداری و اینا خب چرا؟ بقول شما شعور نداره بعد با حرفای شما میخواد به حرفتون عمل کنه شمایی ک میگی نرو مهمونی و اینا طرف نمیره؟ الکی یه بحثی میشه اخرم به بحث و دعوا و فحشکاری چیکار دارین طرف خودش شعورش برسه نمیره تو این اوضاع مهمونی و عروسی. اینکه تو ی تاپیک همتون ازاین حرفا میزنین طرفم به چپش نیس حرص میخورم 

آرام رفتی.. ولی طوفان به پا کردی بابا.😔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا باعث و بانی مرگ عزیزان ما هستن 

وگرنه به جهنم که خودشون کرونا میگیرن میخواییم سر به تنشونم نباشه اصن 

ولی انتقال میدن بیماریشونو به عزیزان بقیه

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

عقلم با تو موافقه ولی جه کنیم ک دل همراهی نمیکنه‌. یه امید واهی ب هدایت بعضی ها. دلمون ب این امبد خوشه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

فقط میخوام تو این تاپیکا بیشعوریش رو بهش یاد اوری کنم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

تو چرا ازش دفاع می کنی؟؟؟خواهرشوهرم دیروز رفته تولد دوستاشون...بعد عکش رو فرستاده برای شوهرم‌...بعدش می گه بیایم خونتون؟؟؟؟منم گفتم نه ...بی شعور بوده رفته حالا فرداش بیاد منو کورونایی کنه...

به خاطر اینکه خسته شدیم

هشت ماهه نشستیم تو خونه ولی به خاطر یه عده بیشعور و بی عقل این کرونا تموم نمیشه

تا حالا شده توی ۸ ماه پاتو کلا ۱۰ بار از خونه بیرون گذاشته باشی؟ عصبانی نمیشی وقتی میبینی تو اینقدر رعایت میکنی ولی بقیه هر جایی دلشون میخواد میرن؟