2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با آی وی اف

596 بازدید | 37 پست

کسی بوده از طریق آی وی اف تعیین جنسیت کرده باشه و.موفق شده باشه؟

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی دوس دارم بدونم هزینش چنده الان؟ 

من به دختر هشت ساله دارم که طبیعی باردار شدم واسه دومی روش تعیین جنسیت با آی وی اف انتخاب کردم الانم پانزدهم انتقالم هست ولی روز سیزدهم آز بتا دادم منفی شد...خیلی دوسدارم ببینم کسی انجام داده مثبت شده باشه

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
آى وى اف صد در صده تعيين جنسيتش ولى خدايى نكرده ممكنه جنين همون هـفته هاى اول سقط بشه و تو رحم جايگز ...

بله شانس مثبت شدنش خیلییی پایینه

بیست میلیون

خیلی زیاده😒

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

واقعاااااا‌؟؟؟ خیلی زیاده ک

اره متاسفانه من پانزده روز که انتقال دادم ولی منفی شد بااینکه دخترم رو بطور.طبیعی باردار شدم

اره متاسفانه من پانزده روز که انتقال دادم ولی منفی شد بااینکه دخترم رو بطور.طبیعی باردار شدم

فقط برا تعیین جنسیت این کارو کردین یا کلا باردار نمیشدین؟ 

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 
فقط برا تعیین جنسیت این کارو کردین یا کلا باردار نمیشدین؟ 

فقط بخاطرتعیین جنسیت یه دختر دارم هشت سالع که طبیعی باردار شدم