2777
2789

سلام من دوسال کنکور تجربی دادم نتیجه نگرفتم از طرفی به رشته روانشناسی علاقه دارم ولی نمیدونم روانشناسی رشته خوبیه که برم دانشگاه ازاد بخونم از طرفی نمیدونم ایا می ارزه من یه سال دیگه بشینم برای یه  رشته بهتر یا اصلا کنکور ریاضی بدم که به مهندسی چیزی بخونم خیلی دو دلم لطفا اونایی که روانشناسی خوندن بیان بگن راضی هستن از رشته اشون و بازار کار داره و دانشگاه که ادم درس میخونه چقدر تاثیر گذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من که راضی نیستم، بازار کارشم تعریفی نداره...اشتباه کردم رفتم روانشناسی، من اگر میتونستم یا پرستاری میخوندم، یا کنکور ریاضی میدادم واسه مهندسی...

رشته‌های مدیریت هم خوبن

🖤

منم شرایطم مث تو بود کنکوری ۹۷ بودم چیزی قبول نشدم ازدواج کردم و یه سال بعدشم رفتم آزاد روانشناسی الان ترم ۴ هستم

رشته خوبیه استخدامی داره ولی بازارکارش بیشتر جنم میخواد و به خودت بستگی داره باید تا مقاطع بالاهم ادامه بدی

اگه کارمندی و استخدامی هدفته رشته هایی مثل حسابداری استخدام بیشتری داره

من راضی نیسم.

اونحوری ک روح منو باید ارضا مبکرد نکرد!

اونجور ک باید حال کنم نکردم.

نمیدونم چجوری توصیف کنم حالمو.

ولی این دلیل نمیشه چون من موفق نشدم تو هم نمیشی

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ببین هر رشته ای بخونی ، به خودت خیلی بستگی داره که کار کنی یا نه 

برای روانشناسی که من خیلی بهش علاقه دارم باید فوق بگیری و دوره های اساتید بزرگ شرکت کنی 

مهندسی ها هم باید یه جا استخدام بشی ، البته یه رشته هایی مثل عمران و معماری و کامپیوتر  چون‌مهارتیه خوبه 

ولی برق و مکانیک و ،،، به درد دخترا نمیخوره 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
نه من که راضی نیستم، بازار کارشم تعریفی نداره...اشتباه کردم رفتم روانشناسی، من اگر میتونستم یا پرستا ...

عقلم همین و بهم میگه ولی انقدر به رشته روانشناسی علاقه دارم قلبم دو دلم  میکنه ولی میترسم چند سال دیگه پشیمون شم که چرا رفتم روانشناسی

ببین هر رشته ای بخونی ، به خودت خیلی بستگی داره که کار کنی یا نه  برای روانشناسی که من خیلی به ...

اره اگه کنکور ریاضی بدم میرم مهندسی کامپیوتر اینجوری منطقی تر میاد 

عقلم همین و بهم میگه ولی انقدر به رشته روانشناسی علاقه دارم قلبم دو دلم  میکنه ولی میترسم چند س ...

میتونی کتابای درسی روانشناسی رو بخری بخونی... ولی بیخیال این رشته شو..

🖤

منم شرایطم مث تو بود کنکوری ۹۷ بودم چیزی قبول نشدم ازدواج کردم و یه سال بعدشم رفتم آزاد روانشناسی ال ...

خیلییی بده دودلی همش تصمیم میگیرم باز پشیمون سردرگم ....

میتونی کتابای درسی روانشناسی رو بخری بخونی... ولی بیخیال این رشته شو..

فکر کنم باید همین کارو کنم اگه بخوام به دید یه رشته اینده دار بهش نگاه کنم باید همون کنکور ریاضی رو بدم