2777
2789

سلام خانومای گل خوبین؟

خانوما من همیشه یه چیزی برام جای سواله ؟

تو نینی سایت و اطرافیانم کلی ادم دیدم که چندین ساله بچه دار نمیشن وخیلیییییی برام جای سواله که چرا بچه نمیارید؟ منظورم از پرورشگاه بچه یتیم.

بخدا اونقدرررررر ثواب داره هم خدا رو خوش میاد هم اون چیزی که تو زندگیتون کم بوده رو پر میکنید ...

همه اونایی کهدبچه اوردن بعد مدتی خودشون طبیعی باردار شدن ...

تا حالا کسی از راه قانون جذب اینجا باردار شده ؟ 

اونی که میدونه میفهمه من چی میگم ..اگه بچه بیارید دیگه سرتون به بچه مشغول میشه و دیگه بیخیال بچه میشدو میدونید هم خدا هم قانون جذب کی مارو به خواسته هامون میرسونه وقتی رهاش کنیم...

من خودمم دوست داشتم بچه سوم رو از پروشگاه بیارم ولی همسرم قبول نکرد..ولی اگه بچه دار نمیشدم حتمااااااااا بعد ۳ ۴سال میاوردم ...وقتی اونجا کلی بچه های بی سرپرست هست بیارین شادش کنید براش پدرمادری کنید هم ثواب داره هم خودتون دیگه مغزتون راحت میشه.

ان شالله خدا به تمام منتظران بچه سالم و صالح بده😍😍😍🙏🙏🙏

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

منکه تازه یکساله ازدواج کردم انشالا ۲ سال دیگه

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظرتون بگین ،من خیلی دوس دارم از بهزیستی بیارم ولی شوهرم راضی نیست

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظرتون بگین ،من خیلی دوس دارم از بهزیستی بیارم ولی شوهرم راضی نیست

چرا قبول نمیکنه ..دلیل اصلیش چیه ...کافیه قبول کنه دیگه بعدش خودش انقد وابسته بچه میشه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
ما تو فاملامون داریم...زن طرف رفت براش خواستگاری.... الان زن دوم دوتا بچه اورده و خونشون دو طبقه س ...

وای خیلی سخته۰😔😔خدا بهش صبر بده

خودت سه شکم زاییدی برا دیگران نسخه میپیچی؟!!! کاری رو توصیه کن ک خودت انجام دادی نه فقط بری بالا منب ...

اره اگه بچه دار نمیشدم حتمااااااااااا انجام میدادم ..حالا شما چرا عصبی شدی؟ با کسی دعوا کردی میخوای سرما خالی کنی؟

به حرف آسونه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
همنجوری که همسر شما قبول نمیکنه همسر ماهم قبول نمیکنه جانم🙄

خب چون ما پشکل بچه دار شدن نداریم قبول نمیکنه ...هم میدونید به خانواده هایی که بچه دار میشن بچه سالم نمیدن .

ولی اگه بچه دار نمیشدم اونقد اصرار میکردم که اخرش قبول میکرد

وقتی جای دیگری نیستی نمیشه نظر داد.

اگر خودت بچه دار نمیشدی و اینکارو میکردی حاضر بودم پای صحبت هات بشینم.

خداحافظ

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خودت سه شکم زاییدی برا دیگران نسخه میپیچی؟!!! کاری رو توصیه کن ک خودت انجام دادی نه فقط بری بالا منب ...

بله به نظر منم کسی باید این تاپیک رو بزنه که فرزند خوانده آورده باشه و با تجربه ی خودش توصیه کنه❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑