2777
2789
عنوان

قرنطینه خانگی....

57 بازدید | 9 پست

سلام من یه هفتست انگار سرماخوردم دوروز خوب شدم دوباره افتادم جایی نرفتم کسی خونمون نیومد ازاول این بیماری امروز حس بویایی وچشایی رو ازدست دادم حس بویاییم خیلی کمه 

الان با۱۹۰تماس گرفتم گفت کروناست قرنطینه کن خودتو توخونه جداکن همه چیو..

مادونفریم توخونه بیشتر روزتنهام کسی نیست کمکم کنه غذا درست کنه که من بخوام استراحت کنم و جداباشم چیکارکنم همسرم مبتلا نشه میشه کمک کنین برام دعاکنین؟؟؟😔

صد در صد تاالان مبتلا شده همسرت... دیگه قرنطینه نیاز نیست استراحت کن بگو عذا هم از بیرون برات بیارن چون شما اگه غذا درست کنی یا یکم به خودت فشار بیاری حالت بد میشه اگه مثل من باشی

صد در صد تاالان مبتلا شده همسرت... دیگه قرنطینه نیاز نیست استراحت کن بگو عذا هم از بیرون برات بیارن ...

وای😭خیلی نگرانشم  باورم نمیشه اصن نمیدونم چجوری مبتلا شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک بزن فاصلتو حفظ کن شاید نگرفته باشه من شوهرم مبتلا شد ولی من نشدم بااینکه همش پیشش بودم

این دوسه روزم ماسک زدم جدابودم ازش خداکنه چیزیش نشه سختیش اینه هرجا برم باید ضدعفونی کنم یکم سخته تنهایی دعاکن برام

این دوسه روزم ماسک زدم جدابودم ازش خداکنه چیزیش نشه سختیش اینه هرجا برم باید ضدعفونی کنم یکم سخته تن ...

حالتومیفهمم من یه روزه دارم نفس راحت میکشم اره نمیگیره اگه مراعات کنی من یه بچه یه یالم دارم وحشتناک بوداین روزابرام

حالتومیفهمم من یه روزه دارم نفس راحت میکشم اره نمیگیره اگه مراعات کنی من یه بچه یه یالم دارم وحشتناک ...

ایشالله که سلامت باشی..آخی خیلی سختت بوده پس..

من به همه میگم ببینین چقدر خطرناک تراز تصوراتمونه که من بااینک همش خونه بودم جایی نرفتم رعایت کردم گرفتم