2777
2789

برو دکتر. چیزای طبیعی جواب نمیده من هفته پیش رفتم دکتر خداییش بهتر شدم 

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هزار راه رفتم نتیجه نداد راهی نتیجه بخش بود بگین لایک پلیز

فقط راکوتان

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

من چند سال پیش چونه‌م‌ جوشگاه شده بود، رسما رشته کوه جوش بود 😩😩😩😅😅😅😅، یه جوش درمیومد‌ هنوز خوب نشده بود که یکی دیگه درمیومد‌😩😩😩، هیچ جوری خوب نمیشد.

بهم گفتن نصف قاشق چایخوری عسل رو آب کنی و قاطی یه قاشق مرباخوری ماست کنی و بزنی روی جوش، شب تا صبح‌ بمونه صبح با آب گرم پاک کنی خوب میشه.

همینجور هم شد.

ولی فقط باید روی جوش بزنی، بزنی جای دیگه اونجا هم جوش درمیاد.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اریترومایسین ۴ درصد و کیلیندا مایسین جوشارو خشک میکنن...خودم اریترومایسین میزنم.

برای جای جوش هم که قرمز میمونه روی صورت...باید ترمیم کننده و لایه بردار بزنی...اسکراب هم هفته ای دو دفعه انجام بدی.

به مرور محو میشه.

ولی ببین ممکنه یکی این کارا براش تو یه هفته نتیجه بده یکی با ۳ هفته جواب بگیره....کلا باید صبر بود😊