2777
2789

کاش میشد راه حلی برای مرگ بود

به عجز رسیدم

خانوما قدر همسراتونو بدونین

من وهمسرم همش دعوا داشتبم وخیلی باهم خوب نبودیم همدیگه رو دوست داشتیم ولی زیاد نمیتونستیم باهم ارتباط برقرار کنیم

الان که فدت شده میگم کاش یه بار دیگه میشد دستاشو بگیرم کاش یبار دیگه میشد بوی تنشو بفهمم

کاش یه بار دیگه صدام بزنه

اون احساس امنیتی که باهاش داشتم کاش یه بار دیگه بهم بده

یکشنبه شب رفتم ملاقاتش تو ای سی یو 

نبود تموم کرده بود

شوهر قشنگم همه ی پناهم رفته بود به خاطر کرونای لعنتی

برای ارامشش صلوات بفرستین دوستان

دعاکنین منم بتونم تحمل کنم

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

کاش میشد شبانه روز ختم بذارم که برگرده

کاش یه راه حلی داشت که دوباره باشه

هیچی سخت تر از داغ جوون نیست اینوتازه فهمیدم

هنوزم دوستاش به گوشیش زنگ میزنن حالشو بپرسن که باخبر فوتش شوکه میشن

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بیامرزدش دلم گرفت

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
وای عزیزم ناراحت شدم خدابیامرزش ۱۴ صلوات فرستادم چند سالش یود؟ بیماری زمینه ای داشت؟

نه سالم سالم بود 

۳۷ سال

فقط ترسیده بود به شدت که یادم میاد جگرم اتیش میگیره

نه سالم سالم بود  ۳۷ سال فقط ترسیده بود به شدت که یادم میاد جگرم اتیش میگیره

از کجا گرفته بود کرونا؟رعایت میکرد؟

چقدر سخته از دست دادن عزیز 

بچه دارین؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
از کجا گرفته بود کرونا؟رعایت میکرد؟ چقدر سخته از دست دادن عزیز  بچه دارین؟

اره خیلی رعایت میکرد

یه روز واسه دیسک گردنش رفته بود فیزیوتراپی اونجا ضعف کرده بود ماسکشو برداشته بودن واب قند و ماساژواینا بهش داده بودن

فک میکنم از اونجا گرفته

حسرت داشتن بچه اش به دلمه خیلی بچه میخواست من میگفتم زوده

الان نمیتونم براش جبران کنم

ایکاش اون دنیابچه برا ادما مهم نباشه نمیخوام حسرت بخوره و ازم ناراحت باشه

اره خیلی رعایت میکرد یه روز واسه دیسک گردنش رفته بود فیزیوتراپی اونجا ضعف کرده بود ماسکشو برداشته ب ...

قسمتش همین بوده...

مطمئن باش اون دنیا مشغول حساب کتابایه خودشه...یاد این چیزا نمیافته

قسمتش همین بوده... مطمئن باش اون دنیا مشغول حساب کتابایه خودشه...یاد این چیزا نمیافته

ایکاش همین طور باشه واینقدر خوش باشه که یادشم نباشه

همش گریه ام میگیره

بچه که میدید اه میکشید ومیگفت از اینا میخوام

منم میگفتم یه سال دیگه صبرکن چشم

ایکاش همین طور باشه واینقدر خوش باشه که یادشم نباشه همش گریه ام میگیره بچه که میدید اه میکشید ومیگ ...

خدا رحمتش کنه...

خدا به مادر پدرش هم صبر بده 

خدا رحمتش کنه... خدا به مادر پدرش هم صبر بده 

آمین