2777
2789

خانوما من ۴ساله اینستامو پاک کردم،در واقع اونوقت که کسی زیاد نداشتش من داشتم،ولی اومدم خودمو به چالش کشیدم که پاکش کنم و به جاش کتاب بخونم،ولی خب واتس اپو دارم،خیلی دلم میخواد از بعضی از مخاطبینم بپرسم واقعا فازشون چیه که مثلا روزی ۸تا وضعیت که هرکدوم مثلا۶_۷قسمته میذارن و توقع دیدن و اظهار نظرم دارن،اخه اگه همه این باشه تفکرشون که از صبح تا شب باید درحال استتوس دیدن و کامنت گذاشتن باشیم،به خدا بیش از اندازش خیلی دیگه چندش و حال بهم زنه،نکنید تورو خدا اینکارو،خیلی چیپه

خیلی بی کلاسیه

بدم میاد 

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهات موافقم گلم منم انیستارو پاک کردم حداقل عمرمون به پای چیزای چرت وپرت حروم نشه منکه استوری بعضیا ک روی مخم بود بیصداومخفی کردم ک کلا نبینم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

چز روزمرگی ها شده برا بعضیا

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

یه سری هاشون کراش دارن تو فالوراشون میخوان از این طریق کراششون پیام بده سر صحبت باز بشه، یه سری ها میخوان امکانات و تفریحات و خوشبختیشونو به رخ بکشن، یه سری ها حوصلشون سر میره میخوان خودشونو سرگرم کنن، یه سری ها هم هدفی ندارن میخوان از قائله عقب نمونن

خانواده همسرم وای عقده ای هستن اینقدر میزارن تازغ اگر تازه نامزد کرده باشند یا باردار یا بچه دار دیگه چشم زخم ازم دور و کلی عشقولی میزارن که واقعا حالم بد میشه.کسایی که واقعا خوشبختن هیچوقت خوشی هاشون رو‌جار نمیزنن.عقدع ای ها جار میزنن

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین