2777
2789

خانما شوهرم قراره یه وام ۸۰ میلیونی بگیره که قسطش ماهی ۲۳۵۰ تومنه. یعنی اگه این وامو بگیریم با توجه به بقیه قسطامون با پول یارانه زیر یک تومن برامون از حقوق میمونه. از طرفیم اگه نگیریم صاحبخونمون صددرصد امسال یا پول رهنو زیاد میکنه یا کرایه میخواد. حالا من به شوهرم گفتم پولو بزاریم بانک تو این حسابایی که ۲۰ درصد سود میدن که بلکه حداقل یکم از قسطشو بتونیم با سود خودش بدیم. چون دخترمم پوشکی هست و خرج قطره و شیرخشک و ایناشم هست. الان ادامشم مینویسم

....

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا امروز مادرشوهرم به شوهرم میگفت چرا نمیری دنبال وام. خب ما هم یکم میترسیم از پس دادن قسطش. بعد داشتم با مادرشوهرم حرف میزدم یهو پدرشوهرم گفت شما پول نگهدار نیستید و خرج میکنید بیاید پولو بزارید تو حساب من ۲۰ تومنم میزارم روش بعد سه سال پولو بهتون میدم. قسطشم ۷۰۰ تومنشو شما بدید

خب از طرفی وام به اسم شوهرمه و ما با خانوادش رو دروایسی داریم نمیتونیم هر ماه زنگ بزنیم که بیاید بقیه قسطشو بدید. بعدشم بعد سه سال شوهرم با خانوادش رو درواسی داره و نمیاد بگه پولمونو بده

خب از طرفی وام به اسم شوهرمه و ما با خانوادش رو دروایسی داریم نمیتونیم هر ماه زنگ بزنیم که بیاید بقی ...

اصلا قبول نکنیا. این کارها و شریک شدن تو وام همش دردسره

بعد هم تو بانک پولتون بی ارزش میشه ها

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

بعدش منم زنی نیستم که ولخرج باشم. خودشون میدونن چقدر قناعت میکنم و حتی واسه خودم پول تو ماه نمیخوام مگه یه لباسی چیزی بخوام. حتی شوهرم میخواد چیزی بخره جلوشو میگیم که ما خرجمون بالاس. خود خانواده شوهرمم منو میشناسن و کلا به اسم قانع معروفم 

کار اشتباهیه اون پول سه سال دیگ ارزشی نداره ک

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

اصلا اینکارو نکنین , تو هیچ چیزی با هیچ کسی شریک نشین ما ضربشو از برادرای شوهرم خوردیم و دارم اینک بهت میگم ! تازه 3 سال دیگه 100 ملیون بی ارزشه به چه کارتون میاد دقیقا؟ بعدشم خودتون بذارید تو حسابتون و دست نزنید خب بقیه چرا باید براتون پول نگه دارن 

اصلا قبول نکنیا. این کارها و شریک شدن تو وام همش دردسره بعد هم تو بانک پولتون بی ارزش میشه ها

منم همینو میگم میگم بعد سه سال پول بی ارزش میشه من میگم باید سرمایه گزاری کرد. هر بار تو قرعه کشی های ماشین اسم مینویسم. حالا به پدرشوهرم میگم شاید پول لازممون شه شاید اسممون قرعه کشی دربیاد لااقل ماشین بگیریم بعد یکسال با سود دوبرابری بفروشیم برگشته مدرشوهرم میگه نه ماشین خوب نیست و پولو نباید خرج کرد

کاری ب ارزش پول ندارم اصلا ب هیچ وج وامتون رو بهش ندین چون عمرا بهتون پسش بدن فقط قسطشو جنگش برای شما میمونه والا برای ما پیش اومد

اگه گرفتین باهاش یکاری کنین حتی بانک هم بدرد نمیخوره ولی اصلا ب اوناندین 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

اصلا قبول نکنیا. این کارها و شریک شدن تو وام همش دردسره بعد هم تو بانک پولتون بی ارزش میشه ها

خب منم همینو میگم میگم اگه بمونه که بی ارزش میشه اگرم بخوایم نگهش داریم خب خودمون نگه داریم چه کاریه