2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی چه علائمی داشتی ؟ و میدونی کجا آلوده شدیظو

علائم اولیه ام این بود که دست و پام یخه یخه یخ انگار که دست و پای جنازه ست بند انگشتامم تیر میکشید گاهی

سرم درد میکرد احساس ناراحتی تو گلوم داشتم (نه گلو درد ها ) 

و اینکه صدام عوض شده بود 

یکی 2 روز علائمم اینجوری بود

من کیک خریدم بدون اینکه جلدشو ضدعفونی کنم خوردمش

از اونجا الوده شدم تاپیکشو زدم اسمش شهید در راه علم و دانشه  

چون پامو از خونه بیرون نزاشتم 1 ماه میدونم از کجا الوده شدم

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
علائم اولیه ام این بود که دست و پام یخه یخه یخ انگار که دست و پای جنازه ست بند انگشتامم تیر میکشید گ ...

عزیززززم 

چه علایم خارج عرفی بوده ،لعنتی اصلا الگوی ثابت نداره

خدارحم کنه

ممنون که گفتی 

عزیززززم  چه علایم خارج عرفی بوده ،لعنتی اصلا الگوی ثابت نداره خدارحم کنه ممنون که گفتی  ...

اینا تازه علائم اولیم بود 

بعدش کلا آلارمای بدنمو یکی یکی از دست دادم 

اینقدر چیزای عجیب غریب دیدم 

هر لحظه منتظر بودم که حامله شم والا بعید نبود  

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
😂😂😂😂 الان خوبی به امید خدا؟

والا 1 ماه بود که درگیر کرونا بودم 

3 روز پیش یه دکتری خدا خیرش بده بهم phr رسوند با اون حالم بهتر شده 

الان فقط چشایی و بویاییم وصل نشده 

یکمم تک سرفه دارم که صداش خیلی وحشتناکه از اون سرفه کروناییای درجه   1

علایم همسر من با کمر درد وحشتناک شروع شد بعد تب و لرز و عرق شدید بعدش همش احساس سرما و سر درد و بدن درد وحشتناک 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
الان خوبن؟

همسر من کادر درمانه طفلک خیلی مواظب بود نگیره ولی خب یهو امار رفته بالا نمیدونم چجوری گرف خلاصه 

چن ساعتی خوبه دوباره بدن دردش شروع میشه امروز سی تی داد درگیری ریه هم داره 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄