2777
2789
عنوان

دوستان کی از قرنطینه بیام بیرون؟

108 بازدید | 14 پست

دوستان من فردا دقیقا ۱۴ روزه که تستم مثبت شده 

ولی تا دیروز هنوز یکم حالت تهوع داشتم ولی امروز خوب بودم 

اطلاع دارید چند روز بعد از قطع علائم باید بیام بیرون؟

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم مشکوک به کروناست نه تونستیم اوناقرنطینه کنیم نه تونستیم مانع بچه هام بشبم نرندخونه ی مامانم اینا خداخودش رحم کنه اونانگیرند

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
من شوهرم مشکوک به کروناست نه تونستیم اوناقرنطینه کنیم نه تونستیم مانع بچه هام بشبم نرندخونه ی مامانم ...

ای وای 

میدونی بچه ها میتونن ناقل باشن بی هیچ علامتی 

خیلی مراقب باشید

ای وای  میدونی بچه ها میتونن ناقل باشن بی هیچ علامتی  خیلی مراقب باشید

ازهمین میترسم نه نگذاشتندشوهرم بره توی اتاق خودشاقرنطینه کنه نه تحمل کردندتوی خونه خووشون بمونندخیلی به مامان بابام وابسته انددخترم خیلی گریه کرد

ازهمین میترسم نه نگذاشتندشوهرم بره توی اتاق خودشاقرنطینه کنه نه تحمل کردندتوی خونه خووشون بمونندخیلی ...

انشاالله که مشکلی پیش نیاد 

خودتونو تقویت کنید

ویتامین سی وینامین دی و زینک سولفات بخورید حتما به مامان باباتونم بگید بخورن

انشاالله که مشکلی پیش نیاد  خودتونو تقویت کنید ویتامین سی وینامین دی و زینک سولفات بخورید حتم ...

چشم ممنون ازراهنمایتون.تادیروزهم مامانوبابام ماسک میزدندوبارعایت نکات بهداشتی بچه هاپیششون میرفتند بعدپسرم یک سال ونیمشه میره بغل مامانم سریع ماسک مامانمامیکشه ویه بوس جلنانه به لبهای مامانم میکنه

چشم ممنون ازراهنمایتون.تادیروزهم مامانوبابام ماسک میزدندوبارعایت نکات بهداشتی بچه هاپیششون میرفتند ب ...

ای جونم😁😍

انشاالله بلا دوره