2777
2789

سلام من ۱۵ هفته ام  از یکشنبه علائم سرماخوردگی مثل تک سرفه سوزش گلو و عطسه  وسردرد خفیف داشتم که خوب شد،ولی از دیشب حس بویایی مو ازدست دادم ولی حس چشایی دارم وهیچ علائم دیگه ای ندارم میدونم کروناست ولی

الان سوالم اینه که آیا من باید منتظر علائم شدیدتر مثل تب و سرفه خشک وبدن درد و تنگی نفس باشم یا همین نوعی که گذروندم طی این هفته همون کرونا ی من بوده؟

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

ممکنه.یه روز خوبی یه روز نمیتونی تکون بخوری

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هفته دیگه جا داری واسه علائم بیشتر 

ممکنه کرونات خفیف باشه 

ولی تازه وارد پیک بیماریت شدی

نترس اگه بدتر شد

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

نه بابا استرس نگیر  مایعات زیاد بخور ایشاله چیزی نمیشه من شوهرمم گرفت چندروز تب داشت بعدش خوب شد

دلم برات تنگه مادر کاش بودی تا سرم رو روی شونه هات میذاشتم و زار زار گریه میکردم . بعد از رفتنت دیگه هیچ کس نگرانم نشد نگرانه دیر اومدنام  زود رفتنام نگران غذا نخوردنم ...کاش بودی.

من خانوادم همشون گرفتن در حد ابریزش بینی و کیپ شدن بینی و گرفتگی صدا .نمیدونیم کروناست یا سرماخوردگی ولی قرنطینن همشون .من داییم پزشکه بزاشون اینارو فقط تجویز کرده الان خوب شدن 

شلغم .ویتامین دی .زینک.ویتامین سی جویدنیش .اینارو حتما بخور .

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
یه هفته دیگه جا داری واسه علائم بیشتر  ممکنه کرونات خفیف باشه  ولی تازه وارد پیک بیماریت ...

هیچ علائمی ندارم 

یعنی اگه ازبین رفتن حس بویایی نبود نمیفهمیدم اصلا

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

سلام عزیزم منم ۷ ماهمه گرفتم علایمم تقریبا مثل شما بود فقط من بدن درد هم داشتم خدا رو شکر بعد از دو تا سه هفته خوب شدم سرفه هام ی خورده ادامه دار شد که فقط شربت گل بنفشه بهم دادن

فقط با تغذیه عزیزم خیلی مراقب باش 

روزی ۸ تا لیوان مایعات آب هویج آب سیب لیموشیرین و پرتقال ، آب خیلی بخور 

غذا هم من تو دو هفته فقط نخود خیس میکردم فرداش میپختم با ماهیچه

عدسی، ماش ، آبگوشت، سوپ

من خانوادم همشون گرفتن در حد ابریزش بینی و کیپ شدن بینی و گرفتگی صدا .نمیدونیم کروناست یا سرماخوردگی ...

ممنونم به خاطر بارداریم چن ماهه ویتامین مصرف میکنم

هیچ علائمی ندارم  یعنی اگه ازبین رفتن حس بویایی نبود نمیفهمیدم اصلا

خفیف بود رد کردی خداروشکر نگران نباش فقط اینایی که برات نوشتم بخور تا سیستم ایمنی بدنت بالا بره

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

سلام دوست عزیز

ان‌شاءالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشید

نگران نباشید و توکل بر خدا کنید.ان‌شاءالله که کرونای خفیف گرفته و علائم شدیدتری بروز نخواهد کرد.

با توجه به بارداربودن شما؛ مشورت با پزشک معالج جهت مصرف نوع دارو و حتی دمنوش‌ها توصیه میشود.از مصرف غذاهای چرب؛ هر نوع دود و عطر؛پرهیز کنید و سعی کنید از حبوبات و پروتئین بیشتر استفاده کنید‌ مایعات هم فراوان مصرف شود.

به نیت سلامتی شما و فرزند در راهتون صلوات فرستادم.عاقبت بخیر باشید

خفیف بود رد کردی خداروشکر نگران نباش فقط اینایی که برات نوشتم بخور تا سیستم ایمنی بدنت بالا بره

باشه عزیزم ممنونم دعام کن

استرس دارم به خاطر وضعیتم

سلام دوست عزیز ان‌شاءالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشید نگران نباشید و توکل بر خدا کنید.ان‌شاءال ...

ممنونم عزیزم💗

حتما انجام میدم