2777
2789
عنوان

ماهانه چند مرتبه برای ایران گریه می‌کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 23 پست

با عشق داشتم میخوندم و دل دل میکردم زود تموم بشه تا برات این شعرو بزارم

‏من زاده ایرانم، آزاده و آزاد
بیگانه پرستیدن ننگ است مرا ننگ

همراه با ایستاده دست زدن بزارم که جملات داخل پرانتزت کارتو خراب کرد و در نظرم نژادپرستی اومد 

و یک سوال تو ذهنم عجیب خودنمایی کرد که 

چرا فقط اسلام چرا از طرفداران آمریکا و غرب و .‌‌.. چیزی نگفتی 

چرا انقدر خصمانه و پرخاشگرانه فقط از دوستان بسیار با فرهنگ مذهبی و مسلمان سایت گفتی....!

حالا بجای اون شعر فقط میتونم بگم 

نه_به_نژاد_پرستی#  

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم نقل قول میکنم. یکی از تعاریف مرز (که باهاش مخالفم) همین تعریف مذکور هست. نگفتم حتما همینه!  ...

آهان،عزیزم منظورتو خوب نرسوندی 😁 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

با عشق داشتم میخوندم و دل دل میکردم زود تموم بشه تا برات این شعرو بزارم ‏من زاده ایرانم، آزاده و آز ...

عزیزم ،نظر لطف شما هست و مایه ی شادمانی و افتخار من. حتی اگر عقاید حقیر ذره ای خوشایند بوده باشه. اما من قطعا خطابم به کل مذهبیون نبود و بی شک خودم هم برین باورم که غرب پرستان و خودباختگان آنور آب تاثیر بسیار منفی تری دارند و در عوض چه بسیارند افراد مذهبی که میهن را عمیقا دوست دارند و اصلا عشق آنان است که حقیقی تر است. 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
@نی_نی_یار_5    

مشکل چیه؟ 

از یک دی هیچ گونه تاپیکی نخواهم زد تا نی نی سایت اصلاح شود. این سایت هیچ احترامی برای کاربران قائل نیست و به درخواست آنها توجه نمی‌کند. #تحریم همگانی نی نی سایت ✌️
با عشق داشتم میخوندم و دل دل میکردم زود تموم بشه تا برات این شعرو بزارم ‏من زاده ایرانم، آزاده و آز ...

ضمن اینکه امر به معروف خیلی عالیه👌 منظور من چیزی واضح بود تحت عنوان (دیکته کردن های رادیکال)... اینکه تا یک بنده ی خدایی از یک مسئله ای (شبهه و...) سخن میگه، همه میتوپند بهش و تاپیک ش رو به جرم اشاعه ی منکرات منفجر می‌کنند و آزادی بیان رو از دیگری سلب می‌کنند. نه همه! 😉

ببخشید من خیلی طولانی ش کردم. این رو هم بگم و تمام. من به هیچ عنوان مشکلی با اسلام ندارم و به نوبه ی خودش نزد من گرامی هست، اما حتی اگر یک نفر اسلام ستیز هم باشه، نمیشه اسمش رو گذاشت نژاد پرست! اگر من از طرفداران خودفروخته ی غرب چیزی نگفتم، به این خاطر بود که این بیچاره ها توی نی نی سایت کار خاصی انجام نمیدن! محدودیتی قائل نمیشن! دیکته نمی‌کنند ! درسته،شاید در جامعه اینجور افراد به کل به وطن شون پشت پا بزنند و همه جوره اون رو از یاد ببرند، ولی واقعا توی این سایت (که اشاره ی اصلی ما هم بهش معطوف هست)، نقشی ندارند و فرمانی رو به دست ندارند.