2777
2789

خانومای (متاهل) بیاین درمورد افسردگی شدید که ممکنه خیلیاتون تجربه کرده باشین حرف بزنیم و تجربه هامونو بگیم!😥

توافسردگی تنهاکسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی 

استرس ممنوع 

حرص خوردن ممنوع 

اماسخته مخصوصا بااین کروناوضع بدترشده

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
توافسردگی تنهاکسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی  استرس ممنوع  حرص خوردن ممنوع  اماسخ ...

اما منکه میگم آدم به تنهایی نمیتونه با افسردگی دست و پنجه نرم کنه من خودم انقدر اینکارو کردم که الان حتی دیگه به شوهرمم علاقه ندارم همش دلم میخواد بزارمش و برم برعکس قبلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما منکه میگم آدم به تنهایی نمیتونه با افسردگی دست و پنجه نرم کنه من خودم انقدر اینکارو کردم که الان ...

دکتررفتی ؟چه دارویی مصرف میکنی(پس باداروبایدکنترل کنی) 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
دکتررفتی ؟چه دارویی مصرف میکنی(پس باداروبایدکنترل کنی) 

نه نرفتم دکتر ولی کاش ای کاش میرفتم که به اینجا نمیرسیدم بااینکه شوهرم خیلی ادم خوبیه اما افسرده شدم جدیدا همه چی برام کهنه شده خونمم دیگه دوست ندارم همش به این فکرمیکنم که شوهرمو زندگیمو بزارمو برم حالم خیلی بدشده

نه نرفتم دکتر ولی کاش ای کاش میرفتم که به اینجا نمیرسیدم بااینکه شوهرم خیلی ادم خوبیه اما افسرده شدم ...

عزیزم حتماً برو دکترمغزواعصاب من خودمم بخاطرضعف شدیداعصاب افسردگی گرفتم الانم قرص فلوکستین ده میخورم روزی 1دونه، مثل شماشده بودم انگاربه جنون رسیدم ازخونه میزدم بیرون باهمه دعواداشتم ازهمه متنفربودم اماباشروع قرص انگارآب روآتیش شد

عزیزم حتماً برو دکترمغزواعصاب من خودمم بخاطرضعف شدیداعصاب افسردگی گرفتم الانم قرص فلوکستین ده میخورم ...

واقعا؟خیلی نگرانم قبلا توخونه خودم راحت بودم عاشق شوهرم بودم اما ازروزی که افسردگی گرفتم همش میگم من دیگه هیچوقت خوب نمیشم تازه ۲ساله ازدواج کردم ولی انگار۲۰۰ساله اونقد از همه چیز سرد شدم😔

نه نرفتم دکتر ولی کاش ای کاش میرفتم که به اینجا نمیرسیدم بااینکه شوهرم خیلی ادم خوبیه اما افسرده شدم ...

نترس اصلا هم دیرنشده دکترا پس چرانشستن تومطباشون... بایه قرص انقدآروم میشی.. 

دوستم ازضعف اعصاب دندوناش بهم فشرده میشد انگارافت قندوفشارگرفته باشه میگف احساس میکنم ازحال میرم الانه که غش کنم همش منفی بافی میکنم به دوروبریام شک دارم احساس میکنم دارم میمیرم، رف پیش متخصص مغزواعصاب بادوتاقرص خداروشکر ازاینرو به اونروشده 

شماهم مطمین باش بخاطرضعف اعصاب اونطوری شدی باداروعالی میشی

واقعا؟خیلی نگرانم قبلا توخونه خودم راحت بودم عاشق شوهرم بودم اما ازروزی که افسردگی گرفتم همش میگم من ...

نمیتونی بری دکتر؟ 

چرا میتونم برم ولی همش باخودم میگم وقتی که خوب نمیشم چرا برم همش همینجور فکرا بیشتر حالمو بدمیکنه

نه اتفاقا ازروزدوم نتیجشومیبینی اصلاً سرسری نگیر 

تاپیکای قبلیتم دیدم گفتین همسرتون آدم خوبیه حیف زندگیت نیس شماتازه عروسی مراقب خودتوزندگیت باش.. اگه میخوای فلوکستین 10بگیر صبح وشب یکی بخورخیلی تاثیرمیذاره.... ازدکتربخواه برات آزمایش هم بنویسه ببین ویتامین D3بدنت کافیه اونم اگه کم باشه ضعف اعصاب میاره... یکی هم قرص ویتامین بی کمپلکس یاآمپول بی کمپلکس روازشون بخواه برات بنویسن کمبودویتامین های ب تاثیربدی روعصب میذاره....