2777
2789
عنوان

طول سرویکس

280 بازدید | 7 پست

بچه ها من امروز رفتم ان تی. طول سرویکسم ۳۱ بود و گفت جفتم پایینه. نارسایی دهانه رحمم دارم. دعا کنید برام. واسه شما طول سرویکس چند بود؟

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون سقط خیلی راحتی داشتم گفت احتمالا دهانه رحمت بازه و احتمال سرکلاژ تو بارداری هست

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
مرسی عزیزم من احتمالا هفنه دیگه سرکلاژ میشم

۳۱ اونقدر پایین نیست که سرکلاژ کنن،حتما بخاطر دهانه رحمته که سرکلاژ میکنه.استرس نداشته باشه ایشالا که  باسلامتی بچتو بغل میگیری. استراحت کن دیگه کروناهم کار مارو راحت کرده همش تو خونه ایم،صبح به وعده غذا برا ناهارو شامت بار بذار و بقیه روز استراحت کن

۳۱ اونقدر پایین نیست که سرکلاژ کنن،حتما بخاطر دهانه رحمته که سرکلاژ میکنه.استرس نداشته باشه ایشالا ک ...

اره همش استراحتم. بله بخاطر دهانه رحمه که باید سرکلاژ کنم. توکل بخدا

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...