بچه ها سلام ببخشید قبلا تایپیک را زده بودم بعضی دوستان اعتراض کردن که بد نوشتم از نو مینویسم. دخترعمم 28سالشه حدودا و پارسال عقد کرد با یه پسری. از لحاظ وضع مالی خانواده پسر سرتر بودن و دو تا داداش داشت داماد کوچیکتر از خودش و تحصیلکرده هر سه تا پسر مهندس بودن. داماد کارمند دولت بود و عروس هم دوتا خواهر و یه برادر بزرگتر از خودش داشت
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
مادر داماد هم میگه خونه منه این ساختمون و به مادر عروس میگه حاج خانم من با شما طرفم و از شما دختر گرفتم که خواهر عروس شروع به داد وبیداد میکنه که من پدرش هستم من مادرش هستم من همه کارشم مادر داماد میره بیرون و زنگ میزنن داماد بیاد به محض رسیدن داماد داماد میبینه همسایه ها انگار دم در هستن از جیغ و داد میره با عصبانیت بالا و میگه این چه وضعیه راه انداختید
حتی نه علی الخصوص بخدا شوهر من یعالمه خواهربرادر داره وقتی یه موفقیتی نصیبمون میشه حرص و حسادتو تو رفتارشون و حرفاشون ادم میفهمه برعکس تو مصیبت مون همه ذوق زده ان
ببخشید خیلی غیر واقعیه مگه میشه آدمنزدیک عروسی خواهرش بی دلیل بیاد اینجوری بمره به مدر و مادر داماد فکر کنم شما رابطه خوبی با دختر عمت نداری به همین خاطرم اینقدر به فکر طلاقشی که اینجا چند تا تاپیکم براش زدی کلا درگیرشی
و من اعصاب ندارم و از این حرفا که خواهر عروس میره سمت داماد و یقش میگیره که من از دست تو ناراحتم و جیغ و داد داماد هم عصبانی میشه خواهر عروس رو هول میده و عروس میپره به مادر داماد که چرا زنگ زدی و میره سمت مادر داماد که داماد قاطی میکنه و یکی میزنه تو سر عروس
دقیقا بعضی فامیل کارشون اینه تو شکست هات خوشحال بشن ( نمونش تو نی نی سایت زیاده) تو موفقیتات ...
من دختر خالم ک کلی صمیمی بودم باهاشو گذاشتم وسط و کل هیکلشو شستم گذاشتم کنار.الانم یک سال و خورده ایه قهرم باهاش، نکبت بد ذات همه جا الکی پشتم بد و بیراه گف، حتی ب یکی از دوستام گف این غیر شوهرش با اینو اونم میلاسه.
دهنمو وا کردم هر چی لایقش بود گفتم.گفتم وضع خراب خودتو دیدی فکر کردی منم مث توام با دوتا بچه و شوهر باز فکر مبکنی همه میخانت.تهدیدش کردم اسم منم نیاره.