2821
2789
عنوان

طلاق دختر عمم

| مشاهده متن کامل بحث + 34736 بازدید | 680 پست
قبل از اومدن داماد از عروس خواسته بوده که کف سالن و اتاقها آب نریزن چون قرنیز ها از چوب هست و راه آب ...

چه بی چاک و دهنه.اه اه ادم دلش میخاد بزنه با اجر تو سرش

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
چیش بده اخه. فامیل برا ادم چ سودی داره جز مفت بخورن تو خونت و زرمفت بزنن. بهتر ک نمیشناسیم. البته ...

دقیقا

بعضی فامیل کارشون اینه تو شکست هات خوشحال بشن ( نمونش تو نی نی سایت زیاده)  تو موفقیتات حسودی کنن

هر از گاهی مهمونی و دورهمی برید کلی زحمت و بعدشم غیبت و گلایه و ب قول شما زر مفت

تک و توک فامیلا بدرد بخورن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

قبل از اومدن داماد از عروس خواسته بوده که کف سالن و اتاقها آب نریزن چون قرنیز ها از چوب هست و راه آب ...

وووووی چه رفتاری چه طرز حرف زدنه

عروس اگه میخواست آب بکشه باید به همسرش میگفته با هم حرف میزدن توافق میکردند. نه که پشت سرش بیاد کار خودش رو بکنه. 

مادر داماد هم میگه خونه منه این ساختمون و به مادر عروس میگه حاج خانم من با شما طرفم و از شما دختر گرفتم که خواهر عروس شروع به داد وبیداد میکنه که من پدرش هستم من مادرش هستم من همه کارشم مادر داماد میره بیرون و زنگ میزنن داماد بیاد به محض رسیدن داماد داماد میبینه همسایه ها انگار دم در هستن از جیغ و داد میره با عصبانیت بالا و میگه این چه وضعیه راه انداختید 

دقیقا بعضی فامیل کارشون اینه تو شکست هات خوشحال بشن ( نمونش تو نی نی سایت زیاده)  تو موفقیتات ...

من معتقدم  فقط پدر و مادر خیر ادمو میخوان و لاغیر بقیه شیشه خرده دارن

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
مادر داماد هم میگه خونه منه این ساختمون و به مادر عروس میگه حاج خانم من با شما طرفم و از شما دختر گر ...

اصلا جای شلوغ بازی خواهر عروس نبوده این وسط. میخواسته گربه رو دم حجله بکشه ولی بی ادبی ناجوری کرده.

اصلا جای شلوغ بازی خواهر عروس نبوده این وسط. میخواسته گربه رو دم حجله بکشه ولی بی ادبی ناجوری کرده.

شایدم از عمد خواسته زندگی خواهرشو خراب کنه

کم نیست خواهر حسود و دورو

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

دقیقا حتی خواهر برادر 

حتی نه علی الخصوص بخدا شوهر من یعالمه خواهربرادر داره وقتی یه موفقیتی نصیبمون میشه حرص و حسادتو تو رفتارشون و حرفاشون ادم میفهمه برعکس تو مصیبت مون همه ذوق زده ان

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55

ببخشید خیلی غیر واقعیه مگه میشه آدم‌نزدیک عروسی خواهرش بی دلیل بیاد اینجوری بمره به مدر و مادر داماد فکر کنم شما رابطه خوبی با دختر عمت نداری به همین خاطرم اینقدر به فکر طلاقشی که اینجا چند تا تاپیکم براش زدی کلا درگیرشی

و من اعصاب ندارم و از این حرفا که خواهر عروس میره سمت داماد و یقش میگیره که من از دست تو ناراحتم و جیغ و داد داماد هم عصبانی میشه خواهر عروس رو هول میده و عروس میپره به مادر داماد که چرا زنگ زدی و میره سمت مادر داماد که داماد قاطی میکنه و یکی میزنه تو سر عروس 

دقیقا بعضی فامیل کارشون اینه تو شکست هات خوشحال بشن ( نمونش تو نی نی سایت زیاده)  تو موفقیتات ...

من دختر خالم ک کلی صمیمی بودم باهاشو گذاشتم وسط و کل هیکلشو شستم گذاشتم کنار.الانم یک سال و خورده ایه قهرم باهاش، نکبت بد ذات همه جا الکی پشتم بد و بیراه گف، حتی ب یکی از دوستام گف این غیر شوهرش با اینو اونم میلاسه.

دهنمو وا کردم هر چی لایقش بود گفتم.گفتم وضع خراب خودتو دیدی فکر کردی منم مث توام با دوتا بچه و شوهر باز فکر مبکنی همه میخانت.تهدیدش کردم اسم منم نیاره. 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…