2777
2789
عنوان

شوهرتون چقدر پول میده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 255 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ ایرادی نداره بعنوان قرض بدم بعدن بهم برگردونن خانوادم خودشون حساب حتاب دارن گلم تو شوهرت وظیفه ای نداره ک قرض الحسنه ی بقیه بشه حالا همسرت میگه هرکار دوس داری با پول بکن ولی عقل خودت چی میگع؟

اونقد کارا میشه با پول کرد ک اگ میلیاردهام داشته باشم بازم براش برنامه دارم 

بنظر جفتتون از زندگی سیر هستید اون از همسرت ک درمیاره و سختی میکشه نباید بکه بریز سطل اشغالاینم از شما ک از حرفه همسرتون برداشت کردید ک حالا ک اینو میگه منم میدم خانوادم

اول خودت بعدن دیگران 

معذرت میخوام شما فردا روزی دستت تنگ بشه خانوادت مثه خودت ککشون میگزه ؟ میگن ن والا همینی ک هس بساز باهاش

ب بقیه ربط نداره ب منم همینطور 

ولی اگ بچه داری ب فکره اون باش نداری ب فکر خودت باش لباس بخر طلا بخر برو وام بگیر قسطشو بده ماشین بنداز زیره پات 

تو کاره عجیبی نمیکنی پسفردا اینکارتو وظیفه میدونن و پرتوقع میکنی طرفتو نمیدونم والا چی بکم ک خانوادتم نمیکن پوله دامادمه زحماتشه برگردونن بگن ن جمع کن برا زندگیت تو این گرونی والا ی پایه حقوق ۲ ۳ میلیونی کاپشن و شلوار میشه چطور اونقد بی نیازی ک اسمشم میزاری کمک میدی ب خانوادت 

اسمش کمک نیس خودتو گول نزن سوء استفادع ی متقابله هم خودت از همسرت هم خانوادت از تو 

اندکی_تفکر#  

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

من همسرم ی تومن میده ۳۰۰ ۴۰۰ نگه میدارم بقیرم روزانه چیزی مث میوه و قبض موبایل اینا میدم

دوماه ی بارم گوشت و مرغ میخریم از حقوق و کمی هم پول دستشه ک میزنگم از مغازمون مایحتاج مث نوشیدنی و مواد اغذیه ای از کارتش میاره 

لباس شلوارم از حقوقمونه اینجوری 🙂🧡👌

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
هیچ ایرادی نداره بعنوان قرض بدم بعدن بهم برگردونن خانوادم خودشون حساب حتاب دارن گلم تو شوهرت وظیفه ا ...

چشم چند غاز میدادم دیگه نمی دم به من چی بابا ۶۵ سالم شبا هم بره کار کنه به من چه مامانم پول نداره لباس بگیره یا دکتر بره اصلا به من چه باماشینم ولباسای مارکم میرم میگم مامان بیبین ای کفش تازه ۱تومن گرفتم این پالتو ۲ تومن دادم وااای بر طرز تفکر بعضیا واای انسانم آرزوست

چشم چند غاز میدادم دیگه نمی دم به من چی بابا ۶۵ سالم شبا هم بره کار کنه به من چه مامانم پول نداره لب ...

اون دنیا خدا یقمو نمیگیره بگه به جای پالتو ۲ تومنی یه تومنی میگرفتی یکمم آدم میشدی