2777
2789
عنوان

خانوما بیاین😊

116 بازدید | 14 پست

ی سوالی خیلی دهنمو درگیر کرده.خیلی از خانوما میگن که ماباردار نمیشیم.میخواستم ببینم تودوران مجردیشونم علائمی داشتن؟مثلا پریودی های نامنظم و دیر به دیر یا تنبلی تخمدان؟ یاکیست؟یااینکه کاملا منظم و خوب بوده ولی الان باردار نمیشن؟من شنیدم بعضی از مواد غذایی را توپریودی اگر بخوری مثلا تخمه یاابغوره ممکنه برای بارداری درسال های بعد مشکل ساز بشه ایا این راسته؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پریود نمی‌شدم .هرچند ماه یکبار .اون هم با خونریزی زیاد و درد شدید 

اما الان هر ماه پریود میشم .ولی هنوز باردار نشدم .تنبلی دارم

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

مواد غدایی که نه بابا ولی پریود نا منطم بله ولی من به شخصه خودم دکتر گفت ما پریودو با قرص تنطیم میکنیم چیزی نیست ببین نصف اینایی که باردار نمیشن ایراد از شوهراشونه و خیلی از مردا نه حاصر ازمایش بدن و اگرم دادن حاضر به درمان نیستن 

نصف بیشتر سقط جنینا هم ایراد از مرده 

من خیلی تو مجردیام عقب جلو میفتاد کسیت داشتم و دکترم همیشه میگفت برای متاهلی برات سخت میشه بارداری و شد تو عقد باردار شدم خدا خواسته شد 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️

و الان سه سال دستگاه گذاشتم بازم نامرتب هستم میترسم برای بارداری دوم که سخت بشه برام ولی خب با شرایط الان نمیشه بچه آورد میشه بهم دلداری بدین خیلی این روزا دغدغم شده 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نکته بعدی اینکه برای بارداری باید رابطه زیاد داشته باشی من که اللن جدا شدم ولی اون موقع دکتر به من میگفت یه روز در میون رابطه حالا طرف هفته ای یه بار با زنش رابطه داره بعد میگه چرا باردار نمیشی 

استرسم عامل اصلی ناباروریعه

نامنطم یعنی چطوری یکی دوروز عقب جلوهم نامنظم حساب میشه؟

نه بابا 🤣🤣🤣🤣🤣من خودم هر ماه پریود نمیشم و هر چند وقت یه بارم میرم دکتر با قرص و امپول به من میگن نا منظم وقتی هر ماه میشی منطمه دیگه

من خیلی تو مجردیام عقب جلو میفتاد کسیت داشتم و دکترم همیشه میگفت برای متاهلی برات سخت میشه بارداری و ...

عزیزدلم خدا حفظش کنه😍اره متاسفانه بااین شرایط خیلی سخته نه تنها شرایط کرونا که کلا از نظر روح و روانم همه راریخته بهم  بلکه دغدغه شغل ودرامدم خودش معضله😞چرایکی دوسال صبر نمیکنید یکم اوضاع بهترشه هم بچتون بزرگ میشه و کمک حاله همم یکم اوضاع بهتر میشه.

عزیزدلم خدا حفظش کنه😍اره متاسفانه بااین شرایط خیلی سخته نه تنها شرایط کرونا که کلا از نظر روح و روا ...

مرسی از دعای قشنگت گلم ☺️☺️☺️😍😍😍😘

بله واقعا شرایط روح و روانم بهم ریخته.... دوس دارم ادامه تحصیل بدم یعنی داشتم میدادم با وجود وروجک دیگه نشد برم دانشگاه ☹️☹️☹️

الان دلم درس میخواد ول سخب همسرم میگ برای پسرم آجی و داداش باید بیاریم بعد میشیم فکر میکنم میگم این طفلی چه گناهی کرده تو این دنیا فقط و فقط خودش تنها باشه😔

خودمون دادا شو اجی داریم همین که هستن دلگرمی هستش بعد پسرم تک و تنها باشه..... 

نمیدونم خیلی این روزا رو مخم هستش این موضوع 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مرسی از دعای قشنگت گلم ☺️☺️☺️😍😍😍😘 بله واقعا شرایط روح و روانم بهم ریخته.... دوس دارم ادامه تحصی ...

اره واقعا ادم که خواهر برادر نداره خیلی سختشه من ۳تاخواهر دارم گاهی وقتا میگم چه خوبه که هستن اگه نبودن من چیکار میکردم.بازم ی دلگرمی هست.بزارید یکم شرایط روح و روانتون اروم بشه گناه داره اون نی نی☺درسم بعدا میشه ادامه داد نگران نباشید فرصت براادامه تحصیل زیاده