2777
2789
عنوان

خوزستانی بیا

106 بازدید | 16 پست

کسانی که ناباوری داشتن و درمان کردید بیایید بگید پیش کدوم دکتر رفتید ؟ یا اگه توی فامیل کسی رو داشتید که ناباروری داشته پیش کدوم دکتر نتیجه گرفته ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاسمن جان خودت یا دوست آشنا تجربه موفق در مورد این دکتر شنیدی ؟

والا من زن عموم ۱۲ سال مشکل داشت بچه دار نمیشد کلی ای وی اف و... انجام دادآخر سر کلینیکی تو دزفول با ای وی اف واینا باردار شد الان بچشم به دنیا اومده 

❤❤
والا من زن عموم ۱۲ سال مشکل داشت بچه دار نمیشد کلی ای وی اف و... انجام دادآخر سر کلینیکی تو دزفول با ...

بچه عموت چند وقتشه ؟ آخه کلینک خوب میشناختم دزفول ، انگار چند ساله مثل قبل فعال نیستن

دکترو شو نمیدونم ولی به نظرم بیمارستان گنجویان پشتش که مرکز ناباروی داره خیلی خوبه اون که جواب گرفته ...

میدونم خودم هم اونجا رفتم اما چند سال پیش فعال بود . الان انگار نه . برای همین پرسیدم بچه عموتون چند وقتشه ؟ اگه زیر یک ساله که جدیدا پیگیر شده و نشون میده که مرکز هنوز فعاله