ولی من با خانم راحت ترم.مثلا سونوی ان تی واژینالم انجام داد.چطور پیش مرد میشه رفت؟
یدست یار خانم دارن شمامیخوابی پارچه میندازه رو پات فقط اون ماسماسکه دست دکتره تامام
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صددرصد که نمیان مارو چک کنن.من خودم معذب میشم.از خانوما بودن که رفته بود پزشک مرد.اون آقا خودش سونو ...
اینطوری واقعا بده
ولی من هر واژینالی که رفتم اقابوده و دستیار داشته چون تو شهرمون خانم نداریم انجام بده،تازگیا کسی اومده که اصلا هم کارش تعریفی نیست،خب به هرحال خجالت هست و عذاب آوره ولی چه میشه کرد
خب هرکی یه نظری داره.مثلا ما کلی دکتر متخصص زنان خانم عالی داریم.ولی بعضیا کلا آقایون رو قبول دارن و ...
من خانم اقاش برام فرقی نداره .کارش خوب باشه فقط
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
واژینال هم مردا انجام میدن اونجوری نیست که بیان اونجا رو نگاه کنن منشی زن میاد پارچه میندازه روت دستگاه هم دسته اش بلنده دکتر بیرون پارچه دستگاه رو میگیره و بررسی میکنه دستشم حتی بهت نمیخوره همشو منشی زن کمک میکنه